Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Mam niestety bardzo złe informacje i ogromnie mi trudno je tutaj wystukać.
Marysia od wczoraj jest w szpitalu na Borowskiej, nie ma z Mary kontaktu, jest nieprzytomna.
Tyle przekazano mi z innego szpitala, na Borowskiej nie jestem upoważniona do przekazywania mi informacji. Usiłuję skontaktować się z bratem Mary, na razie nie odbiera telefonu ani wiadomości.
Nic więcej nie wiem....
ewkkrem pisze:Mnie się same brzydkie słowa cisną ... Diagnostyka zaczęła się pod koniec listopada a w połowie lutego "mamy plan leczenia". Może gorycz przeze mnie przemawia ale gierkowskie hasło nadal aktualne. A nawet aktualniejsze
![]()
Ja wiem, że pieniądze są potrzebne w innych obszarach i emerytów nie należy leczyć ale przykro.
Maryś, daj kopa systemowi i wyzdrowiej!
Obyś dożyła emerytury honorowej i obciążała finansowo młodsze pokolenia.
ewkkrem pisze:Mnie się same brzydkie słowa cisną ... Diagnostyka zaczęła się pod koniec listopada a w połowie lutego "mamy plan leczenia". Może gorycz przeze mnie przemawia ale gierkowskie hasło nadal aktualne. A nawet aktualniejsze
![]()
Ja wiem, że pieniądze są potrzebne w innych obszarach i emerytów nie należy leczyć ale przykro.
Maryś, daj kopa systemowi i wyzdrowiej!
Obyś dożyła emerytury honorowej i obciążała finansowo młodsze pokolenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości