Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Ja mogę odłożyć wszystko inne (poza lekcjami), żeby poczytać.

MB&Ofelia pisze:Ja się przestawiłam na bibliotekę, jak mi się zarwała półka w biblioteczce. Stanowczo trzeba było ograniczyć ilość książek w domu.
pibon pisze:Zawsze jak przyjezdzam do rodzicow to od razu zaraz idziemy do biblioteki. To jest duza atrakcja:-) Jakie to jest przyjemne uczucie wracac do domu z ksiazkami w torbie. A dla mnie czytanie uzywanych ksiazek jest jeszcze przyjemniejsze. Jakos nie przepadam ze nowymi bo mi przypominaja ... podreczniki hehe.
MaryLux pisze:Ja czasem kupuję książki na Allegro. Są używane i tańsze.
Silverblue pisze:Ja też kiedyś bardzo dużo czytałam, a teraz aż wstyd się przyznać, ciągle nie ma czasu, a jak jest to się jakoś robi coś innego. Od dziecka lubiłam książki , zawsze musiałam mieć na wyjeździe jakaś ze sobą.
Jolu, fajnie że sobie zrobiłaś udany prezent![]()
pibon, zgadzam się z Tobą, używane książki mają w sobie jakiś urok
MaryLux pisze:Ja mogę odłożyć wszystko inne (poza lekcjami), żeby poczytać.
Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Ja mogę odłożyć wszystko inne (poza lekcjami), żeby poczytać.
Siostro
jolabuk5 pisze:No, kotów i ich potrzeb nie odłożysz
Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Ja mogę odłożyć wszystko inne (poza lekcjami), żeby poczytać.
Siostro

Silverblue pisze:O kurcze, to już musisz uważać co piszesz
MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Ja mogę odłożyć wszystko inne (poza lekcjami), żeby poczytać.
Siostro
![]()
![]()
Chikita pisze:Ja właśnie przeczytałam jedną i to jest ten typ książki po której zadaje sobie pytanie : co ja właśnie przeczytałam ? Książka : Sztuka pierdzenia jest dokładnie o tym o czym mówi tytuł. Chwalebnie kupiłam następną i będę mogła zapomnieć o tym przeżyciu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot] i 25 gości