Moderator: Estraven
pibon pisze:Tez nie mam, ale i tak najlepsze prezenty kupuje sobie sama.
Mialam 2 dni wolnego (zazwyczaj tylko 1 dzien). Odzylam. Nawet cwiczenia wykonalam i kregoslup od razu wdzieczny.

MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Mi na Wigilię starczy barszcz i sałatka jarzynowa.
A mnie kolędy i prezenty, i coś słodkiego...
Miło byłoby dostać prezenty, ale nie mam w tej sprawie na co liczyć - chyba że sama sobie kupię.
Ja w sumie też, chociaż te trzy dni zleciały nie wiadomo kiedy. Teraz już do świąt nie ma zmiłuj, ale przynajmniej weekendy wolne.
Silverblue pisze:Właśnie, z tymi prezentami czasem ciężko. Takie jak pisze Anna2016 " na siłę" często są nieudane, najgorzej jak dostanę jakieś kosmetyki które kompletnie mi nie odpowiadają. To już lepiej albo zapytać wprost, albo rzeczywiście zrezygnować. Chociaż ja poza tymi kosmetykami to cieszę się z każdego drobiazgu.
Anna2016 i pibon,dobrze że sobie odpoczęłyścieJa w sumie też, chociaż te trzy dni zleciały nie wiadomo kiedy. Teraz już do świąt nie ma zmiłuj, ale przynajmniej weekendy wolne.

mir.ka pisze:Silverblue pisze:Właśnie, z tymi prezentami czasem ciężko. Takie jak pisze Anna2016 " na siłę" często są nieudane, najgorzej jak dostanę jakieś kosmetyki które kompletnie mi nie odpowiadają. To już lepiej albo zapytać wprost, albo rzeczywiście zrezygnować. Chociaż ja poza tymi kosmetykami to cieszę się z każdego drobiazgu.
Anna2016 i pibon,dobrze że sobie odpoczęłyścieJa w sumie też, chociaż te trzy dni zleciały nie wiadomo kiedy. Teraz już do świąt nie ma zmiłuj, ale przynajmniej weekendy wolne.
chyba lepiej zamiast byle jakiś kosmetyków podarować komuś bon podarunkowy do jakiejś drogerii niech sam sobie kupi to co mu odpowiada
Anna2016 pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()

mir.ka pisze:Silverblue pisze:Właśnie, z tymi prezentami czasem ciężko. Takie jak pisze Anna2016 " na siłę" często są nieudane, najgorzej jak dostanę jakieś kosmetyki które kompletnie mi nie odpowiadają. To już lepiej albo zapytać wprost, albo rzeczywiście zrezygnować. Chociaż ja poza tymi kosmetykami to cieszę się z każdego drobiazgu.
chyba lepiej zamiast byle jakiś kosmetyków podarować komuś bon podarunkowy do jakiejś drogerii niech sam sobie kupi to co mu odpowiada
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:Właśnie, z tymi prezentami czasem ciężko. Takie jak pisze Anna2016 " na siłę" często są nieudane, najgorzej jak dostanę jakieś kosmetyki które kompletnie mi nie odpowiadają. To już lepiej albo zapytać wprost, albo rzeczywiście zrezygnować. Chociaż ja poza tymi kosmetykami to cieszę się z każdego drobiazgu.
Ja od mojego szefa na ogół dostaję bon podarunkowy do empiku - i to jest najlepszy prezent z tych, które dostaję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości