Lifter pisze:Jeze uwielbiaja mokra kocia karme.
ale im szkodzi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lifter pisze:Jeze uwielbiaja mokra kocia karme.
izka53 pisze:Lifter pisze:Jeze uwielbiaja mokra kocia karme.
ale im szkodzi.
czitka pisze:Jemy, jemy, tuczymy Malutkiego. Ja bardzo przepraszam, ważenie Godotów jutro. Dzisiaj jest noc spadających gwiazd, siedzę w ogrodzie i patrzę w niebo, już dwie! Trzeba marzenie jakieś pomyśleć i ono się spełni . Ja pomyślałam o Mici u Silverblue, żeby brzusio nie bolał i żeby pokonała kryzys i żeby móc była spokojna. Wszyscy na balkony albo do okien, one lecą!
.maczkowa pisze:Patrzcie też na północ. Tuż nad horyzontem widać zorze taką purpurową. Najlepiej ją oglądać oczywiście w ciemnościach i przez jakiś obiektyw aparatu. Na przykład przez smartfona - aparat w trybie nocnym.
czitka pisze:Jemy, jemy, tuczymy Malutkiego. Ja bardzo przepraszam, ważenie Godotów jutro. Dzisiaj jest noc spadających gwiazd, siedzę w ogrodzie i patrzę w niebo, już dwie! Trzeba marzenie jakieś pomyśleć i ono się spełni . Ja pomyślałam o Mici u Silverblue, żeby brzusio nie bolał i żeby pokonała kryzys i żeby móc była spokojna. Wszyscy na balkony albo do okien, one lecą!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości