Rozpowszechniać, gdzie się da! Juz nie moge się doczekać... pakowania. Tylko gdzie jest towar?!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atta pisze:Mamy to! viewtopic.php?f=20&t=218625
Rozpowszechniać, gdzie się da! Juz nie moge się doczekać... pakowania. Tylko gdzie jest towar?!
alessandra pisze:Atta pisze:Mamy to! viewtopic.php?f=20&t=218625
Leci, leci jużBędziesz mogłą pomacać aby zachecic Klientów
Katia K. pisze:A ile dziczek liczy sobie wiosen? Stołówka w pięknych okolicznościach przyrody, naprawdę.
A Nesti to biały/ biało-bury kot, który nie domył się po spaniu na hałdzie węgla/ wylał na siebie dzbanek czarnej kawy/ inne? Bo wibryski białe...
alessandra pisze:A ten kotek pojawił się w kwietniu,oswojony,wyglądał mi na domowego,znalazłam ogłoszenie w parku z identycznym kotem,skontaktowałam się z ludźmi, przyszli i stwierdzili że to nie ten ,pokazali,że szukają krówki. to już drugi kot ,który im uciekł,a ci durnie nawet nie zauważyli ,że koty są różne a zdjęcie jest innego kota niż to ,co wywiesili w parku.
Katia K. pisze:Nasza dziczka Blanka też ma już 10+ lat i też coraz gorzej się trzymaZa jakieś 2 tygodnie minie 9 lat, od kiedy złapaliśmy ją do wycięcia, nie ma więc przynajmniej tego problemu.
Z tego, co piszesz, naprawdę wynika, że Nesti nie jest czarnym kotem, tylko chyba krówką?? Za bardzo tylko łaty się rozlazłyFajnie
Beznadziejni ci ludzieTeż ostatnio na fejsbuku w takiej grupie kociej z Lublina zaczęłam się za bardzo angażować i mam z tego tylko niesmak
Ten kotek nie wygląda na zabiedzonego. Jeszcze... Choć u Ciebie na stołówce nie zmarnieje. Bardzo duża jest bezdomność, mimo edukacji od lat. Co jest nie tak z tymi ludźmi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 83 gości