Mała Ciorna Carmen
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau. To ja, Mała Ciorna Carmen. Duzia kazie mię pisać cobym miała zajmnięcie i nie zaciepiała Ofelku no to pisam. Moja Duzia teź dzisiaj jakować skołowacona, ale łykła se najewajki głogowcowej i mówi że jej lepiej.
Mała Ciorna Carmen
Skąd ja wezmę najewajkę, czymkolwiek by ona była?
MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisiu. Ja się naumię chętmnie, ino Duzia chowie przedemną telefona!![]()
Mała Ciorna Carmen
Silverblue pisze:Ciorna, nie martw się, my Ci załatwimy jakiegoś telefona tylko schowaj go dobrze, może w kuwecie zakop albo coś! Micia
MB&Ofelia pisze:Micia. Chcę telefona! I schowię go do siuflady co Duzia mało do niej zagląda a ja ją umię otwozić!
Mała Ciorna Carmen
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau. To ja, Mała Ciorna Carmen. Duzia kazie mię pisać cobym miała zajmnięcie i nie zaciepiała Ofelku no to pisam. Moja Duzia teź dzisiaj jakować skołowacona, ale łykła se najewajki głogowcowej i mówi że jej lepiej.
Mała Ciorna Carmen
przywieźć Ci jakąś?
Silverblue pisze:Racja z tą kuwetą, szuflada lepszaMicia
Silverblue pisze:Racja z tą kuwetą, szuflada lepszaMicia
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Racja z tą kuwetą, szuflada lepszaMicia
Dobrze mieć taką szufladę![]()
Sabcia
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau. To ja, Mała Ciorna Carmen. Duzia kazie mię pisać cobym miała zajmnięcie i nie zaciepiała Ofelku no to pisam. Moja Duzia teź dzisiaj jakować skołowacona, ale łykła se najewajki głogowcowej i mówi że jej lepiej.
Mała Ciorna Carmen
przywieźć Ci jakąś?
No pewnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości