Nul pisze:
Sprawdza, czy wystarczająco smakowite dla Dużej
Jak Duża sama to sobie uszykowała to powinno być dla niej smakowite, ale kot jak to kot i tak musi sprawdzić.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:
Sprawdza, czy wystarczająco smakowite dla Dużej
Silverblue pisze:Mi kleszcze zawsze włażą w zgięcie kolana. Kiedyś weszła mi taką mała nimfetka że ledwo udało się ją wyciągnąć, pomijając już to że wyglądała jak jakiś paproszek.
mir.ka pisze:Elenka coraz częściej kaszle i apetyt ma taki sobie, raz coś zje ze smakiem, następnym razem prawie nic, choć saszetki dla zdechlaków są dobreZapisałam ją już na wizytę do weta, ale dopiero na piątek, nie chcę za bardzo przyspieszać, a wtedy będzie miesiąc od poprzedniej wizyty.
mir.ka pisze:Nul pisze:Silverblue pisze:Nul pisze:jolabuk5 pisze:Młode zawsze są urocze - kotki, ptaszki...
Akurat dzisiaj się zastanawiałam, dlaczego ludzkości nie rozczulają małe… kleszcze![]()
Zgadniecie, gdzie mi się ostatnio jeden ulokował???
Nul, między pośladkami?Mnie rozczulają takie srebrne robaczki co czasami są w łazience. Nie gryzą, nie szkodzą ,zawsze tupię nogą żeby sobie gdzieś uciekły do szczelinki.
Blisko… ale bardziej z przoduDzięki temu mogłam sama wyjąć łotra
Oo, dawno nie widziałam rybików. Może ich już nie mam? Miałam kiedyś…
Kiedys wyciągałam sporo kleszczy, ale z psich futerek, same przychodziły i pokazywały gdzie mają kleszcza.
Gdzie Ty podłapałaś to paskudztwo? na spacerze z Felinorem?
Silverblue pisze:mir.ka pisze:Elenka coraz częściej kaszle i apetyt ma taki sobie, raz coś zje ze smakiem, następnym razem prawie nic, choć saszetki dla zdechlaków są dobreZapisałam ją już na wizytę do weta, ale dopiero na piątek, nie chcę za bardzo przyspieszać, a wtedy będzie miesiąc od poprzedniej wizyty.
Trzymaj się Elenko do piątku! Potem znowu na jakiś czas będzie spokój.
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Młode zawsze są urocze - kotki, ptaszki...
Akurat dzisiaj się zastanawiałam, dlaczego ludzkości nie rozczulają małe… kleszcze![]()
Zgadniecie, gdzie mi się ostatnio jeden ulokował???
Nul, między pośladkami?Mnie rozczulają takie srebrne robaczki co czasami są w łazience. Nie gryzą, nie szkodzą ,zawsze tupię nogą żeby sobie gdzieś uciekły do szczelinki.
Blisko… ale bardziej z przoduDzięki temu mogłam sama wyjąć łotra
Oo, dawno nie widziałam rybików. Może ich już nie mam? Miałam kiedyś…
Kiedys wyciągałam sporo kleszczy, ale z psich futerek, same przychodziły i pokazywały gdzie mają kleszcza.
Gdzie Ty podłapałaś to paskudztwo? na spacerze z Felinorem?
madrugada pisze:Bliskie spotkania trzeciego stopnia
Nul pisze:Rzeczywiście niezła atrakcja! Dla obu stron…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości