I akurat przyjemności obecnie raczej nie odczuwa bez względu na to czy ma matę czy nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
avinnion pisze:iza71koty pisze:avinion.Wyłącz kotu tą matę.W jaki sposób stoi kenel?i jak jest zakryty.Juz jakiś czas o to pytałam.To ważne.Czy on siedzi w ciemności?
Sorry umknęło mi. . Kenel stoi pod regałem bo nie mam wolnej ściany. Zasłonięty jest całkiem tylko z jednej strony nad podłogą jest na 15 cm odsłonięte. Jak mate wyłączę to jedyna przyjemność tego kota się skończy. A jak on jest chory i dlatego tak się zachowuje?
maczkowa pisze:Doris, edytuj posty, nie pisz 15 jeden pod drugim.
Avinnion, wiem, ze robimy mętlik, ale ja trochę nie rozumiem Twoich obaw przed tym kotem, w sensie obaw wścieklizny. Przecież to, co wymyśliła ta weterynarz, to jakieś wyimaginowane zagrozenie zupełnie nie mające związku z zachowaniem kota. Miałaś z nim przed zabiegiem do czynienia, Twoje koty się z nim zetknęły- nic się nie zmieniło, poza tym, że lekarka się zacięła skalpelem i durna wymysla nie wiadomo co. Czemu w tej sytuacji, masz obawy przed jakimkolwiek kontaktem z tym kotem? Przecież to nie jest inny kot, w innym stanie zdoriwa, niż ten, którego złapałas i wiozłaś na kastracje. Może jednak spróbowac mu jakąs pastę do pyszczka, czypłyny podać? Raczej nie wygląda na agresywnego obecnie, raczej jest w jakimś stuporze.
kurcze, gdybym wiedziala, ze jesteś w jakimś zasiegu moim, to przyjechalabym Ci tego kota nakarmić i oporządzic
avinnion pisze:Tak jak Blue pisała moja wet odmawia jego obsługi bo się boi i także twierdzi że gdyby kogoś teraz pogryzł to obserwacja start od nowa.
To że on teraz jest w stuporze nie wyklucza że będzie miał zryw i nawrót agresji jakiejś. Nie wiem jak ktoś to w ogóle może ocenić?
iza71koty pisze:avinnion-moje koty w domu jak jest bardzo ciepło-nie mają apetytu.To samo latem -koty wolnożyjące-jak jest upalnie.Masz w garażu 6 stopni.To mu zupełnie wystarczy.Jeśli nie odczuje wcale zimna -będzie tak siedział zmulony w tym kontenerku-od tego ciepła-aż całkiem opadnie z sił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, ewar i 45 gości