Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Najlepsze życzenia noworoczne, zdrowia przede wszystkim
Nul pisze:Program z wróblami - super!
A ja się niedawno zorientowałam, żem nic tu o siódmej rocznicy przybycia Bajki nie wspomniała. Bajko, wybacz! Zdrowie Bajki wypiliśmy, życzenia jej złożyłam, takie adopcinowe, ona coś odmruknęła i tyle było interakcji.
madrugada pisze:Nul pisze:Program z wróblami - super!
A ja się niedawno zorientowałam, żem nic tu o siódmej rocznicy przybycia Bajki nie wspomniała. Bajko, wybacz! Zdrowie Bajki wypiliśmy, życzenia jej złożyłam, takie adopcinowe, ona coś odmruknęła i tyle było interakcji.
Może Bajka się nie obraziła, może ona nie jest fanką mediów społecznościowych (nawet jeśli chodzi o kocie społeczności).
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Nul pisze:Program z wróblami - super!
Może Bajka się nie obraziła, może ona nie jest fanką mediów społecznościowych (nawet jeśli chodzi o kocie społeczności).
A może Bajka uważa, że kotce nie należy przypominać, ile ma lat?![]()
madrugada pisze:Nul pisze:Program z wróblami - super!
ewkkrem pisze:Bajeczko, nie złość się na Dużą. Ona szykuje Ci niespodziankę. Zaprosiła mnie i moje koty do Ciebie. Będziemy rozrabiać !!!! Fajnie będzie
![]()
MaCiuś.
jolabuk5 pisze:O, będzie adopcinowa impreza u Bajki? My też mozemy przyjść?
Na razie życzymy wszystkiego najlepszego, mnóstwo mniamusnosci i głasków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości