aga66 pisze:Leje nieprzerwanie, brak słońca doskwiera mi bardzo.
Mnie też ja uwielbiam ciepełko oby do wiosny.

Moderator: Estraven
aga66 pisze:Leje nieprzerwanie, brak słońca doskwiera mi bardzo.

jolabuk5 pisze:Wiosna juz niedługo, za niecałe 3 miesiace, zleci szybko!
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Wiosna juz niedługo, za niecałe 3 miesiace, zleci szybko!
I to mnie pociesza bo ta deszczowa pogoda nie nastraja optymistycznie.
Oglądam jak co roku Koncert Noworoczny.

Gosiagosia pisze:Rok mi się zaczął pechowo po 8 latach padła mi pralka![]()
Idę wstawić pranie a ona milczy za nic nie chce ruszyć, więc ja musze się ruszyć do Euro po nowa pralkę.
Mam tylko nadzieję że to nie będzie seria awarii sprzętów w domu.![]()
Zastanawiam się nad kupnem pralko suszarki, czy ktoś ma i może mi poradzić czy warto kupić ?

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Rok mi się zaczął pechowo po 8 latach padła mi pralka![]()
Idę wstawić pranie a ona milczy za nic nie chce ruszyć, więc ja musze się ruszyć do Euro po nowa pralkę.
Mam tylko nadzieję że to nie będzie seria awarii sprzętów w domu.![]()
Zastanawiam się nad kupnem pralko suszarki, czy ktoś ma i może mi poradzić czy warto kupić ?
Ja kiedyś się nad nią zastanawiałam i być moze kupię, ale moja pralka jak na razie dobrze się sprawuje (tfu, tfu, odpukać), choć w tym roku będzie mieć 20 la t i nie była ani razu naprawiana. To nasz Polski Mastercook, niestety firmy już nieJak kiedyś mi powiedział spec od napraw - sama się wykończyła, bo za dobry sprzęt produkowała, nie psól się i nie trzeba było go ciągle wymieniać.
aga66 pisze:Teraz określają sprzęty na działanie max. 7 lat. I tak tworzą się góry elektrośmieci
Gosiagosia pisze:aga66 pisze:Teraz określają sprzęty na działanie max. 7 lat. I tak tworzą się góry elektrośmieci
To fakt
Ale sprzęty są teraz bardziej nowoczesne i czasami bardzo ułatwiają życie. Mam piekarnik parowy z różnymi fajnymi funkcjami i naprawdę jestem zadowolona.
Pralki też mają obecnie różne fajne opcje i mocne silniki inwerterowe taka też kupiłam i jutro odbieram.

mir.ka pisze:
pralka przetestowana?
sprzęty mają dużo programów i nieraz kupują wydaje się ,że będą pomocne, a później okazuje się , ze korzystamy raptem z 2 albo 3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sylwia_mewka i 14 gości