Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:I co z tego, że działa, skoro nie dopuszczasz Pestusi do kompa !!!???
MaCiuś oburzony !
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:I co z tego, że działa, skoro nie dopuszczasz Pestusi do kompa !!!???
MaCiuś oburzony !
Jak nie dopuszczam, jak dopuszczam?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:I co z tego, że działa, skoro nie dopuszczasz Pestusi do kompa !!!???
MaCiuś oburzony !
Ciocia MaryLux. No jak dopuszczasz jak nie dopuszczasz? No bo gdzie jezd Pestka, ja się pytam?
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:We własnym wątku jej nie widać![]()
Sabcia
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:I co z tego, że działa, skoro nie dopuszczasz Pestusi do kompa !!!???
MaCiuś oburzony !
Ciocia MaryLux. No jak dopuszczasz jak nie dopuszczasz? No bo gdzie jezd Pestka, ja się pytam?
Książniczka Ofelja
No przecież tu jestem! Tylko nioe zawsze mi się chce pisać <zieeeeeeeeeeeeeeeew>
madrugada pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:I co z tego, że działa, skoro nie dopuszczasz Pestusi do kompa !!!???
MaCiuś oburzony !
Książniczka Ofelja
No przecież tu jestem! Tylko nioe zawsze mi się chce pisać <zieeeeeeeeeeeeeeeew>
Pestko, bardzo dobrze cię rozumiem.
Chikita pisze:Miau. Pestka u Ciebie też tak zimno, że leżysz pod kocykiem ?
O tak sobie śpię schowana w ciepełku
Chiko
madrugada pisze:U nas też cieplutko, nie marzniemy.
Mocno trzymamy kciuki za wyniki "nanografii"![]()
![]()
MaryLux pisze:Chikita pisze:Miau. Pestka u Ciebie też tak zimno, że leżysz pod kocykiem ?
O tak sobie śpię schowana w ciepełku
Chiko
A nie, u mnie jest cieplutko i śpię sobie na fotelu, na kocyku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości