ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Ja wolę jak koty mają duży apetyt niz jak go nie mają
A jak już go mają to my mamy "skrajnie otyłe koty"![]()
Duża "skrajnie otyłego kota".
MaCiuś nie jest wcale otyły, tylko duży

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Ja wolę jak koty mają duży apetyt niz jak go nie mają
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Ja wolę jak koty mają duży apetyt niz jak go nie mają
MaCiuś nie jest wcale otyły, tylko duży![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:A ja właśmnie płakusiam nad pustą misku!Zatelefońcie do TOZa, jak to ma być że rekąwalescętku jezd głodmna!
Książniczka Ofelja
Żadna tam głodna! Śniadanie zjadła, obiad zjadła, smaczki zjadła, kabanosika zjadła, chrupki zjadła! Teraz to już tylko marudzi.
Duża
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:A ja właśmnie płakusiam nad pustą misku!Zatelefońcie do TOZa, jak to ma być że rekąwalescętku jezd głodmna!
Książniczka Ofelja
Żadna tam głodna! Śniadanie zjadła, obiad zjadła, smaczki zjadła, kabanosika zjadła, chrupki zjadła! Teraz to już tylko marudzi.
Duża
Ciociu, ja nie rozumiemPłaczesz, że księżniczki mało, tylko marne 4 kg. a żarełka żałujesz
To jak ma Księżniczki przybyć ??? No jak ????????????????
MaCiuś.
Chikita pisze:Ofelia możesz dokończyć moje, bo ja już dzisiaj nie będę jadła.
Chiko
jolabuk5 pisze:Ja wolę jak koty mają duży apetyt niz jak go nie mają
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Ja wolę jak koty mają duży apetyt niz jak go nie mają
Sabcia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Ja wolę jak koty mają duży apetyt niz jak go nie mają
Sabcia
Też tak uważam, Sabciu![]()
MaCiusia przyniosły do mnie dwie kociary, które ściągnęły go z drzewa jak miał ok. 3-4 miesiące. Już wtedy powiedziała mi jedna z nich, że MaCiuś będzie dużym kotem. Był takim sznureczkiem na bardzo długich łapach![]()
Duża dużego kota MaCiusia
MaryLux pisze:Chikita pisze:Ofelia możesz dokończyć moje, bo ja już dzisiaj nie będę jadła.
Chiko
Wybrzydzasz, Chiko.
Chikita pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Ofelia możesz dokończyć moje, bo ja już dzisiaj nie będę jadła.
Chiko
Wybrzydzasz, Chiko.
Nie wybrzydzam tylko, że jak późno jem to Duża wola do mnie grubasie to nie pora na jedzenie i mi się odechciewa.
Chiko
Chikita pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Ofelia możesz dokończyć moje, bo ja już dzisiaj nie będę jadła.
Chiko
Wybrzydzasz, Chiko.
Nie wybrzydzam tylko, że jak późno jem to Duża wola do mnie grubasie to nie pora na jedzenie i mi się odechciewa.
Chiko
Chikita pisze:Duża mówi, że jak będę gruba to skończę jak Fifi z cukrzycą i zastrzykami i jak Atos z bolącymi stawami. Nie wiem co za Fifi, na oczy nie widziałam. A Atosa pamiętam, bo to był pies i dostawał dobre żarcie tylko zajmował strasznie dużo miejsca na łóżku.
Chiko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alcina i 15 gości