Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Ginusiu, my nie wątpimy, że wyzdrowiejesz![]()
![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mam kuzyna Krzyśka i jest bardzo fajny, co by potwierdzało teorię o krzyśkowej fajności
A ja dziś grałam w Lombardzie, kierownikiem planu był kolejny fajny Krzysiek.
Kim byłaś, Ciociu-Babciu?![]()
Sabcia ciekawska
Klientką lombardu, sprzedawałam gupi kubek
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mam kuzyna Krzyśka i jest bardzo fajny, co by potwierdzało teorię o krzyśkowej fajności
Sabcia ciekawska
Dlaczego gupi?![]()
Sabcia dopytująca
MiauPS. A w Twojej pracy też wiedzą, że masz taką dzielną Ginę, która musi wyzdrowieć - to ładnie z ich strony, że biorą to pod uwagę!Widzisz Ginusiu, jaka jesteś sławna? Jak wyzdrowiejesz, to może i Ciebie zatrudnią w filmie?
MB&Ofelia pisze:O właśnie, trzeba było wplatać w fabułę wątek Ginusi! Typu: Maryś sprzedaje ulubiony kubek - pamiątkę rodzinną, żeby było na zastrzyk dla chorej Ginusi... To by było wzruszające!
MaryLux pisze:Nie wiem, czy chcę grać w filmach
Gina
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie wiem, czy chcę grać w filmach
Gina
Nie musisz, Ginusiu. I tak jesteś sławna
Anna2016 pisze:Ginusiu, Pestko, dobrego poniedziałku
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie wiem, czy chcę grać w filmach
Gina
To dobrze, bo ja się bardzo stresuję.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie wiem, czy chcę grać w filmach
Gina
To dobrze, bo ja się bardzo stresuję.
Wszystkie gwiazdy mają tremę![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Mam kuzyna Krzyśka i jest bardzo fajny, co by potwierdzało teorię o krzyśkowej fajności
Sabcia ciekawska
Dlaczego gupi?![]()
Sabcia dopytująca
MiauPS. A w Twojej pracy też wiedzą, że masz taką dzielną Ginę, która musi wyzdrowieć - to ładnie z ich strony, że biorą to pod uwagę!Widzisz Ginusiu, jaka jesteś sławna? Jak wyzdrowiejesz, to może i Ciebie zatrudnią w filmie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość