jolabuk5 pisze:Dziunia już ładnie wygląda, Tilka jak zawsze zdrowa, Tymonek "schudł" i tez mu do pysia w tej "fryzurze"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dziunia już ładnie wygląda, Tilka jak zawsze zdrowa, Tymonek "schudł" i tez mu do pysia w tej "fryzurze"
SabaS pisze:Tobie też się należą przyjemności, niech Ci roślinka ładnie rośnie. Dziunia rzeczywiście wygląda o niebo lepiej, chyba najgorsze już za Wami, tylko niestety Dziunia będzie musiała zaprzyjaźnić się z wetemw pysiu może wystarczy usunąć tyljo kamień? Wyniki nie wskazywały na nerki, więc problem pewnie w samych ząbkach, ale porządek zrobić trzeba. Tymonek śmiesznie wygląda z tą dużą grzywą
a Tilka jak zawsze piękna i dostojna. U mbie też koty przesypiają całe dnie, duchota daje się we znaki i kotom. Zdrówka i spokoju dla całego Kotinowa
Nul pisze:Ta poza kołami do góry jest przepiękna
W upały ja też tak sypiałam
Dziunieczko, zdrowia nieustająco! Tilko - miau miau!
zuza pisze:Lubie jak sie koty tak wywracaja
Dobrze, ze wszystkim lepiej, dla nich lepiej, zeby wielkich upałów nie było...
jolabuk5 pisze:Sierść Tymona juz trochę odrasta![]()
Tilko - tak trzymaj.![]()
Księżniczka piękna na fotelach, kanapach - i na półeczceNajwazniejsze, że zdrowsza
Moze lize sie tak po prostu, jak to kot
zuza pisze:Hm... a wylizuje się w jakimś konkretnym miejscu?
Rany. Kichanie z krwią zawsze denerwujące... Ale to może tylko małe naczynko pękło.
Kotina pisze:Dzisiaj koło południa (już po wizycie u weta) któryś kot nakichał mi (z rozbryzgiem) krwią na podłogę ...![]()
Sprawdziłam od razu wszystkie kocie noski - wszystkie były bez odrobiny krwi. Ale krew była częściowo wyschnięta - tzn jakis czas juz upłynął ....
"Jak nie urok, to .... przemarsz wojska" ....![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości