jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Jest już zbiórka dla Giny: https://pomagam.pl/49aprg?fbclid=IwAR2W ... ntUO1S7pMc
Wpłaciłam symbolicznie, żeby była równa kwota
Dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Jest już zbiórka dla Giny: https://pomagam.pl/49aprg?fbclid=IwAR2W ... ntUO1S7pMc
Wpłaciłam symbolicznie, żeby była równa kwota
Nul pisze:Ginnusia jest oficjalnie przez dwa „n”? Jakoś tego nie pamiętałamŁadnie, Ginna
czitka pisze:To ja jutro uruchomię bazarek.
Głaski dla dzielnej Ginusi!
Edit:
Zajrzałam na stronę zbiórki. Wydaje mi się, że brakuje informacji jak długo trwa leczenie i jaki jest jego koszt, jest tylko ogólna suma docelowa. Nie wszyscy ewentualni darczyńcy wiedzą co to jest FIP, tym samym jak kosztowne jest leczenie.
Może trzeba dopisać? Jak sądzicie?
MaryLux pisze:Nul pisze:Ginnusia jest oficjalnie przez dwa „n”? Jakoś tego nie pamiętałamŁadnie, Ginna
Nie, Ginna to już przeróbka z Giny
Nul pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:Ginnusia jest oficjalnie przez dwa „n”? Jakoś tego nie pamiętałamŁadnie, Ginna
Nie, Ginna to już przeróbka z Giny
Aaa! To tak było
Tak czy siak, niech będzie zdrowa
jolabuk5 pisze:Nabrała trochę sił, to ucieka!![]()
![]()
MaryLux pisze:Gina pojechała do weta na kontrolę po 2 tygodniach kuracji. Czeka nas jeszcze 77 kujów, ale już widać poprawę: uciekała przed łapaniem do kontenerka, a nie leżała jak zewłoczek
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Gina pojechała do weta na kontrolę po 2 tygodniach kuracji. Czeka nas jeszcze 77 kujów, ale już widać poprawę: uciekała przed łapaniem do kontenerka, a nie leżała jak zewłoczek
Czyli, do wczoraj Ginusia dostała tuzin + jeden zastrzyków (trzynastki nie ma!!!) jutro będzie mendel i coraz bliżej do kopyPóźniej jeszcze ... pół kopy i koniec
![]()
MaCiuś matematyk
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Gina pojechała do weta na kontrolę po 2 tygodniach kuracji. Czeka nas jeszcze 77 kujów, ale już widać poprawę: uciekała przed łapaniem do kontenerka, a nie leżała jak zewłoczek
Czyli, do wczoraj Ginusia dostała tuzin + jeden zastrzyków (trzynastki nie ma!!!) jutro będzie mendel i coraz bliżej do kopyPóźniej jeszcze ... pół kopy i koniec
![]()
MaCiuś matematyk
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Gina pojechała do weta na kontrolę po 2 tygodniach kuracji. Czeka nas jeszcze 77 kujów, ale już widać poprawę: uciekała przed łapaniem do kontenerka, a nie leżała jak zewłoczek
![]()
MaCiuś matematyk
Ach, MaCiusiu, jaki Ty jesteś mądry!![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości