Cheetos pisze:Cieszę się, że noc - jak na pierwszą po zabiegu - była spokojna.
Trochę się bałam tej nocy, ale Nolisia była bardzo spokojna.
Na kontroli dostała dwa zastrzyki, rana wygląda ładnie, nie jest opuchnięta, za 10 dni zdjęcie szwów.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cheetos pisze:Cieszę się, że noc - jak na pierwszą po zabiegu - była spokojna.
madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
Zostałam projektantką kociej mody
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
I masz śliczną, współpracującą Modelkę
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
Tak, modelka rzeczywiście współpracuje. Nie protestowała, kiedy ją ubierałam w prototyp.
W pewnym sensie jestem Twoją konkurentką
madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
Tak, modelka rzeczywiście współpracuje. Nie protestowała, kiedy ją ubierałam w prototyp.
Jesteś lepsza, bo działasz w realu
Nul pisze:madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
![]()
Pokażesz?
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
Jesteś lepsza, bo działasz w realu
W realu jest łatwiej.
Póki co nie ogarniam photoshopów i paintbrushów.
madrugada pisze:Nul pisze:madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
![]()
Pokażesz?
Pokazałam na stronie 77. Model: ucięty rękaw bluzki z dwoma otworami na przednie łapki. Przód prosty, tył zdecydowanie dłuższy i zaokrąglony. Kolor szary, materiał bawełna.
jolabuk5 pisze:Mnie lepiej idzie szycie myszką niż igłą
Nul pisze:madrugada pisze:Nul pisze:madrugada pisze:A w ogóle muszę się pochwalić - pani wet bardzo się podobało wdzianko Nolinki.
![]()
Pokażesz?
Pokazałam na stronie 77. Model: ucięty rękaw bluzki z dwoma otworami na przednie łapki. Przód prosty, tył zdecydowanie dłuższy i zaokrąglony. Kolor szary, materiał bawełna.
O rany! Post czytałam, a zdjęcia przegapiłam, pewnie przez to, że na telefonie i małe dlatego! Przepraszam! Ciebie i Nolisię!
Nul pisze::)
Potrzeba matką… prototypu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jozefina1970, Silverblue, zuza i 16 gości