Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Co do gabapentyny jakby co to ja zgubilam kupione kapsulki puste, wiec kupilam w aptece najtanszy probiotyk, wysypalam zawartosc i wsypalam gabapentyne do kapsulek. Koty łyknęły.
mir.ka pisze:u ludzi leki na nadcisnienie chyba podaje się już stale, jak juz się zaczęło to chyba u zwierząt jest podobnie
nie znam się, bo nie biorę takich leków, tylko o tym słyszałam
fili pisze:Nie odstawiałabym leków przy takim wysokim nadciśnieniu. Echo serca macie już wkrótce, ono powinno coś wyjaśnić.
Kotina pisze:mir.ka pisze:u ludzi leki na nadcisnienie chyba podaje się już stale, jak juz się zaczęło to chyba u zwierząt jest podobnie
nie znam się, bo nie biorę takich leków, tylko o tym słyszałam
Masz rację, wielu leków nie odstawia się nagle, w tym tych na nadciśnienie. Nie mam zamiaru tak robic. Tylko sobie tylko "gdybam" i zdaję pytaniafili pisze:Nie odstawiałabym leków przy takim wysokim nadciśnieniu. Echo serca macie już wkrótce, ono powinno coś wyjaśnić.
Nie pisałam, że tak zrobię. Zawsze jednak - mimo wszystko - kontaktuje się z wetem. W końcu nie jestem weterynarzem ...
Bedę u wetki zaraz po echu serca. Jesli serce bedzie miała zdrowe (a tak przypuszczam), to niech wetka decyduje co Dziunia ma dalej dostawać
Staram się tylko coś podpowiadac, sugerować, bo najlepiej znam swojego kota.
W ostateczności, gdy nie umiem się dogadać z wetem, to go zmianiam .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 22 gości