FunduszImmuno pisze:Przepraszam że nie uzupełniłam na koniec sierpnia ale zachciało mi się pobyć w szpitalu.O mały włos fundusz zostałby bez prowadzącej. Postaram się jak najszybciej pouzupełniać i powypłacać.

ale juz dobrze?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FunduszImmuno pisze:Przepraszam że nie uzupełniłam na koniec sierpnia ale zachciało mi się pobyć w szpitalu.O mały włos fundusz zostałby bez prowadzącej. Postaram się jak najszybciej pouzupełniać i powypłacać.
mir.ka pisze:FunduszImmuno pisze:Przepraszam że nie uzupełniłam na koniec sierpnia ale zachciało mi się pobyć w szpitalu.O mały włos fundusz zostałby bez prowadzącej. Postaram się jak najszybciej pouzupełniać i powypłacać.
![]()
![]()
ale juz dobrze?
FunduszImmuno pisze:mir.ka pisze:FunduszImmuno pisze:Przepraszam że nie uzupełniłam na koniec sierpnia ale zachciało mi się pobyć w szpitalu.O mały włos fundusz zostałby bez prowadzącej. Postaram się jak najszybciej pouzupełniać i powypłacać.
![]()
![]()
ale juz dobrze?
Jeszcze nie do końca.Wczoraj wyszłam po miesiącu ze szpitala, szew 20cm i zalecenia żeby lekarzy poodwiedzać. I to wszystko na własne życzenie z własnej głupoty.
Dowiedzieć się że w wieku 54 lat można umrzeć na stole operacyjnym jest nieprzecenionym doświadczeniem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Gdańskie Lwy, Majestic-12 [Bot], Pleiades i 127 gości