Moderator: Estraven

jolabuk5 pisze:Też myślę, że duży Godot to mama w ciąży,a mały to może sprawca tej ciąży. Ciekawe, kto będzie wychowywał maluchy -Godotmama, mama z tatą, czy... tfu, tfu, odpukać - Ty?
.

Lifter pisze:Nie polecam Fuji Finepix S5600 gdyz ma nietypowa karte pamieci (xD Picture), ktorej teraz za diabla nie mozna dostac albo kosztuje absurdalne pieniadze - 1GB za 70-90 zl! Teoretycznie mozna kupic u chinczyka adapter i wykorzystac standardowa i duza tansza karte SD, ale nie gwarantuje, ze to zadziala.
W kategorii tanie a dobre polecam cos w tym rodzaju
https://allegro.pl/oferta/canon-powersh ... 1378800406
Tzn. jakiegos canona powershota.
Koty mozna nimi focic w ruchu, choc najlepiej nie w trybie automatu raczej, a w trybie polautomatycznym (w razie czego moge zdalnie przeszkolic, to jest zasadniczo tak trudne jak zmiana kanalu w telewizorze plus zmiana glosnosci);
PS. Czitka, sprobuj moze styki karty (te metalowe) czyms przetrzec, moze po prostu zasniedzialy albo jakies paprochy nalazly i nie kontaktuje. A nuz widelec to pomoze.
Albo daj te karte do drugiego apartu jak go masz?
.

jolabuk5 pisze: [..] Może wszystkie Canony tak mają? Czy A70 to nowsza wersja w stosunku do mojego A590? Tak mi się wydaje, bo mój ma znacznie mniej funkcji opisanych z przodu i działa na 2 paluszki - może dlatego tak krótko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Meteorolog1, puszatek i 10 gości