Brawo Nocna Manula

Moderator: Estraven
czitka pisze:To nie kot, to jakiś inkub.
czitka pisze:Mam dwa, dwa tłuste Godoty![]()
!
Skąd ten drugi pojęcia nie mam, może zawsze były dwa?![]()
może zaraz będzie ich więcej, cała szczęśliwa rodzinka

Lifter pisze:Godoty rozmnażają się przez podział, oti cała tajemnica.
!

czitka pisze:Od kiedy pojawił się po zimowym śnie Godot, to z jednej strony się cieszyłam a z drugiej martwiłam, że on taki samotny i że nikt nie będzie szczęśliwy jak będzie samotny a co dopiero jeż![]()
Kombinowałam na wszystkie sposoby jak by tu Godotowi dorzucić drugiego jeża płci dowolnej bo dzisiaj to już bez znaczenia, byle miał kolce i że się pokochają i że będą razem spały i się przytulały i że w ogóle...
Bo mój Godot nie wyjdzie już z ogrodu, wszędzie siatka, ani też nikt nie przyjdzie z tego samego powodu.
Wieczorem dostaje resztki kociego jedzenia z całego dnia, ma zegarek, pędzi co sił w łapkach na siódmą, tak nerwowo biegnie, bo koty też wtedy jedzą swoje.
I wyrzucam na trawę dzisiaj kawałeczki mięsa i resztki mokrej karmy a tu biegną dwa Godoty!
Mam dwa, dwa tłuste Godoty![]()
!
Skąd ten drugi pojęcia nie mam, może zawsze były dwa?![]()
Niestety aparat mi się popsuł a komórką nie wyszło.
Ale to wszystko nic, jest coś ważniejszego, ja ostrzegam, to może się wydarzyć wszędzie.
Nocą. Nie wychodźcie z domów, zamknijcie drzwi, zasłońcie okna.
U mnie się już zaczęło![]()
TO się przemieszcza

czitka pisze:To nie kot, to jakiś inkub.
czitka pisze:Godoty już były, jeden jest wyraźnie mniejszy i nerwowy, drugi jak piłka nożna.
Przychodzą z dwóch różnych stron, jeden od strony działki Działka, drugi z przeciwnej.
I mają białe brzuszki.
Godoty zaczynają grymasić, mokra karma pokocia nie, najchętniej skórki z kurczaka. A Bratu i Manula w Hiltonie, teraz juz jesteśmy koty ogrodowe a nie domowe.
Zobaczcie Manuli ogon!
Smutno w Hiltonie bez Pasia![]()
Czitusia ożyła i wychodzi z domu, sama, a to na przyzbę a to na taras. I jest pewien problem, bo Bratu rozpoznaje ją jako obcego kota, a że Bratu seryjny, to jest drobny problem.
Ślimaków dużo, Godoty mają ucztę.
I chyba pod jedną siatką jest jeżowi dziura.
Chłodniej.
, będzie ich więcej 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Meteorolog1, puszatek i 9 gości