MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Będzie dobrze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ma innej opcji
Też tak myślę.
Kastracja to prosty zabieg, kot młody,przebadany, zdrowy.
I jeszcze uzgodniłam z nią, że pozwoli Forestowi usnąć u mnie na rękach.Chcę oszczędzić mu stresu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Będzie dobrze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ma innej opcji
Annaa pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Będzie dobrze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ma innej opcji
Też tak myślę.
Kastracja to prosty zabieg, kot młody,przebadany, zdrowy.
I jeszcze uzgodniłam z nią, że pozwoli Forestowi usnąć u mnie na rękach.Chcę oszczędzić mu stresu.
Annaa pisze:czitka pisze:Annaa pisze:Przed chwilą miałam cudny widok...Oskar z Forestem po kolacji stali obok siebie i myli się wzajemnie![]()
Normalnie miód na serce.
I na moje serce też miód za każdym razem gdy piszesz o przyjaźni Oskara i Foresta, bo przecież mogło być różnie.
Zapewne powolutku zbliża się termin kastracji Foresta, tak tylko z ciekawości zapytam, czy w pełnej narkozie czy tylko w znieczuleniu miejscowym zabieg będzie? Bo teraz podobno odchodzi się już od narkozy przy kastracji kocurków, moje wszystkie chłopaki-Miciu, Obiś, Pasio, Bratu mieli przy zabiegu pełną narkozę. Jak tam w Łodzi?
Przyjaźń pomiędzy nimi to może za duże słowo, ale lubią się i czasem obserwuję takie czułości![]()
Kastracja Foresta już za 4 dni, w następny czwartek.Nie jestem pewna, ale zrozumiałam, że ma być lekka narkoza lub znieczulenie.
Zawożę go na 19 a odbieram ok. 21, więc na raczej nie pełna narkoza.
Denerwuję się, wiadomo, ale u tej samej pani dr.moja córka kastrowała swoje koty i kotkę.Nie było żadnych problemów, więc musi być ok.
Katarzynka01 pisze:Dowiedz się o kastrację w znieczuleniu miejscowym. To jest najbezpieczniejsza opcja dla kota. Zawsze.
Kciuki za bezproblemową utratę jajek
Katarzynka01 pisze:Niby słońce świeci, niby ładnie, ale w okolicach grodziska w Tumie pod Łęczycą wiatr chciał urwać łeb, brrr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 12 gości