Kocykiem na razie przykryłam -ale pomyśle o jakimś futrzaczku.
Moderator: Estraven

iza71koty pisze:Potem -dwa zdjęcia Andzi- która jest w domu - bardzo grzeczna.Używa kuwetki od początku jak trzeba i je z coraz większym zapałem.Przy okazji ogromne podziękowanie dla
alicat
za wczorajsze suche jedzonko.2,5 kg Purizon dziczyzna oraz 400 gram Purizon dla kociąt.Andzia lubi takie drobne chrupki.
iza71koty pisze:Baziu był dzisiaj ogromnie niesforny.Pierwsza pobudka o 2.30.No masakra.Musiałam wstać na godzinę.Uspokoić kota.Dać mu coś jeść i sie pokręcic -żeby poszedł spać.Potem około 8.00 a piać od nowa.No wkurza mnie to -ale nie mam co z nim począć.Na ulice jest juz za słaby.
Dzisiaj doszła czarna kuweta .Potem rozpakuję- bo wszystkie gnaty już mnie bolą.Musiałam mu kupić używana na olx -bo z tej wysypuje dużo żwirku.Wcześniej kupiłam mu używany żółty becik do spania.
LimLim
paczka odebrana z paczkomatu.Baziu pięknie dziękuje
Nie mamy już zupełnie.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Baziu był dzisiaj ogromnie niesforny.Pierwsza pobudka o 2.30.No masakra.Musiałam wstać na godzinę.Uspokoić kota.Dać mu coś jeść i sie pokręcic -żeby poszedł spać.Potem około 8.00 a piać od nowa.No wkurza mnie to -ale nie mam co z nim począć.Na ulice jest juz za słaby.
Dzisiaj doszła czarna kuweta .Potem rozpakuję- bo wszystkie gnaty już mnie bolą.Musiałam mu kupić używana na olx -bo z tej wysypuje dużo żwirku.Wcześniej kupiłam mu używany żółty becik do spania.

LimLim pisze:Poszły pieniążki na Bazia i Nusię
za objęcie Opieką kotków 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 312 gości