ziuku pisze:cudnai jeszcze Kicia w tle
Bardzo mi miło, że znasz moje koty.

Wreszcie udało mi się zrobić bazarek na który serdecznie zapraszam.
viewtopic.php?f=20&t=215643
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ziuku pisze:cudnai jeszcze Kicia w tle
aga66 pisze:Cześć Zuziu. Widzę, że Ci tam dobrze
Anna61 pisze:Bardzo mi miło, że znasz moje koty.Toak, to Kicia, ale Lilka jest też bardzo podobna do Kici.
Anna61 pisze:
ziuku pisze:Anna61 pisze:Bardzo mi miło, że znasz moje koty.Toak, to Kicia, ale Lilka jest też bardzo podobna do Kici.
Z mężem się śmialiśmy ostatnio, że mam paraspołeczne interakcje z kotami z wątków, które czytam na miau
Anna61 pisze:
Kicia wygląda jakby była oburzona, że korzystają z jej pudełka
maczkowa pisze:Ania, spróbuj pimafucortu w maści. Naprawdę super działa na wszelkie takie rozdrapania na tle alergiczno-niewiadomym, miałam 3 koty, które nagle zaczęły się rozdrapywać, do krwi, badania były na grzyby- nie wyszły, podawane leki p-świądowe, nie działały, coś na świerzbowca, pchły ( bo dotyczyło to też kota podblokowego ) nie działało, a pimafucort stosowany regularnie 1, 2 x na dobę do ustąpienia objawów działał, kot przestawał się rozdrapywać i w 2 na 3 przypadkach zamknął sprawę. U Ciebie Kicia jest uczulona, pewnie to na tym tle, może się powtórzyć, ale wtedy od razu możesz znowu tą maścią. Naprawde uwazam, ze to super lek, kiedyś leczył skutecznie moją córkę, która miała takie dermalogiczne świądowe egzemy i nic nie działało skutecznie, a pimafucort owszem. Ale własnie w masci, nie w kremie.
ziuku pisze:Biedna, bycie w kapturku też niezbyt przyjemne musi być
Użytkownicy przeglądający ten dział: Eevee, Google [Bot], obecna i 66 gości