Moderator: Estraven

ametyst55 pisze:Już miałam pytać czy moje nie doszło i przypomniałam sobie, że przelew poszedł bezpośrednio na konto Izy
ametyst55 pisze:Już miałam pytać czy moje nie doszło i przypomniałam sobie, że przelew poszedł bezpośrednio na konto Izy
Ale nadal mamy bardzo złą sytuację.Dziewczyna mi pisała w piątek na Bazarku ze zapłaciła za kosmetyki a przelew wczoraj nie dotarł. ewkkrem pisze:Skarpeta została dzisiaj zasilona kwotą 150,00 zł.![]()
Gosiagosia - 50,00 zł.![]()
Szymkowa - 50,00 zł.![]()
JózefK - 50,00 zł.
Anonimowemu Darczyńcy.
Wczoraj dotarły do nas 2 worki po 10 kg Josery Culinesse

ewkkrem pisze:Przelew zrobiłam.![]()
Izo, poproszę o potwierdzenie jak już dostaniesz.
Kochani, mamy zero a koty wciąż chcą jeść
Dam znać jak dotrze.Mam dzisiaj pilną robotę z budkami.Nie mam wyjścia.Noce są bardzo zimne.Przedwczoraj dotarły mi 3 koce z olx które zakupiłam w pakiecie z przesyłką za 5 zł.Bardzo ich potrzebowałam.Wszystko kosztuje.Niestety. ewkkrem pisze:
ale nie zmienia to faktu ze wszyscy inni nawet ci co nosili coś sporadycznie-je po prostu porzucili. iza71koty pisze:...Na pewno mamy dwa nowe kocurki w stadzie.Jeden od lata ub.roku.Drugi jakoś od prawie miesiąca.Jeden maści krówka-drugi czarny.
To u nas niezwykła rzadkość kiedy pojawia się nowy kot.Bardzo sporadyczna sytuacja.Kiedyś ciągle jakieś koty napływały.Często kociaki.Teraz Bogu dzięki - nie.Lata sterylizacji w terenie jak widać dają dobre efekty.
ewkkrem pisze:Przelew zrobiłam.![]()
Izo, poproszę o potwierdzenie jak już dostaniesz.
z okazji
Zapraszam. 
Robiłam dla Bazia. Murzynka. Trzykrotki i Foczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 315 gości