Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ana pisze:A masz możliwość gdzieś dorobić do pensji?
maczkowa pisze:Iza, olx to ogromny rynek, forum - malutki. Tu jest kilka stałych osoby kupujących perfumy i przy takiej częstotliwości, pewnie są zapchane. Nawet jeśli ktos używa dużo i często, to po zakupie 3-4 butelek 100 ml ma zapas na baaaardzo długo. Poza tym, przy malutkim rynku, jakim jest forum, czasem może trudno być połączyć czyjeś preferencje zapachowe z zapachem, który wystawiasz.
IMHO, zbiórkę dobrze byłoby podnieść, a nie zakładać nową
iza71koty pisze:ana pisze:A masz możliwość gdzieś dorobić do pensji?
W obecnej sytuacji nie mam takiej możliwości.Nie widzę tego w żaden sposób na tą chwilę.Zważywszy na rozkład dnia i masę roboty.Myślę że ani czasowo ani zdrowotnie mogę nie podołać.
ana pisze:A jakaś praca na kilka godzin w tygodniu? Albo w domu?
Chyba to bezpieczniejsze finansowo niż mrożenie aktywów w perfumach.
ametyst55 pisze:Wydaje mi się , że podniesienie kwoty na zbiórce będzie lepszym rozwiązaniem niż zakładanie nowej.
iza71koty pisze:ametyst55 pisze:Wydaje mi się , że podniesienie kwoty na zbiórce będzie lepszym rozwiązaniem niż zakładanie nowej.
Do jakiej kwoty?
iza71koty pisze:No tak myślałam na początku.Nam najbardziej zależy na pomocy jeszcze przez okres zimowy.Bardzo długo trwało zanim uzbieraliśmy te 1500 zł.Prawie pół roku.To ja się obawiam- że taką kwotę -to nie uzbieramy nawet do grudnia.Musielibyśmy dozbierać 3450 zł.Uważam to raczej za abstrakcje- teraz.Może poprzestańmy na kwocie chociaż 3500 zł.?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, mraucia i 51 gości