Wspaniale, że nagrania Garretta dały Twojej Dużej chwilę przyjemności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Zuniu i Łateczko, nasza Duża dzisiaj zrobiła spaaanie!
Ty już po kłujach, a u bas jeszcze o śniadaniu nie słychać!
To chyba ta pogoda…
Sabciu, tu mogę mruczeć prozą. Tylko jeszcze domyję pysio. Bo na razie mruczę takim zaspanym, nieumytym. Wszystkie moje kobiety takie dzisiaj rozleniwione. Ja jestem dzielny i już prawie się umyłem. O, Bajka myje lewą tylną łapę.
Felinor Pierwszy Wielki
MaryLux pisze:Nul pisze:Zuniu i Łateczko, nasza Duża dzisiaj zrobiła spaaanie!
Ty już po kłujach, a u bas jeszcze o śniadaniu nie słychać!
To chyba ta pogoda…
Sabciu, tu mogę mruczeć prozą. Tylko jeszcze domyję pysio. Bo na razie mruczę takim zaspanym, nieumytym. Wszystkie moje kobiety takie dzisiaj rozleniwione. Ja jestem dzielny i już prawie się umyłem. O, Bajka myje lewą tylną łapę.
Felinor Pierwszy Wielki
Felisiu, jesteś cudowny
MB&Ofelia pisze:Miau. A moja Duża znowuż gdziesik łaziła! Na szczęście nie za długo. Ale i tak nie miał kto nam kotkom otworzyć bałkona i dać drugie śniodanko![]()
Książniczka Ofelja
Anna2016 pisze:miau
juz po porannym kłuju
jak się miewacie Kotki i Ciocie ?
Lolo? Lukasek? Sabcia? Ciocia pibon?
Ciociu Jolu duża dziękuje, chętnie posłuchazaraz jednak musi iść do pracy, na ósmą, do szkoly, od poniedziałku parę dni wolnego
![]()
Wszystkim życzymy dobrego, spokojnego, zdrowego weekendu![]()
Zazulka i Łateczka
Nul pisze:Zuniu i Łateczko, nasza Duża dzisiaj zrobiła spaaanie!
Ty już po kłujach, a u nas jeszcze o śniadaniu nie słychać!
To chyba ta pogoda…
Felinor Pierwszy Wielki
MB&Ofelia pisze:Miau. A moja Duża znowuż gdziesik łaziła! Na szczęście nie za długo. Ale i tak nie miał kto nam kotkom otworzyć bałkona i dać drugie śniodanko![]()
Książniczka Ofelja
Anna2016 pisze:miau Ciociu Jolu, dobrego i spokojnego dnia dla Ciebie i Twoich kotków i dla wszystkich Przyjaciół![]()
Znów odmawiam jedzenia i picia, znów jest to samo co parę dni temu, nie chcę jeść.
Zuźka
Anna2016 pisze:miau Ciociu Jolu, dobrego i spokojnego dnia dla Ciebie i Twoich kotków i dla wszystkich Przyjaciół![]()
Znów odmawiam jedzenia i picia, znów jest to samo co parę dni temu, nie chcę jeść.
Zuźka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości