Nierówna walka z niewydolnością nerek …
I faktury na prawie 4 tysiące bez kilku złotych…

Więcej szczegółów, faktury, opis leczenia na naszej stronie: http://kotylion.pl/sokolnickie-koty-zycie-sie-toczy/
A jak nic się nie przyda, to może choć piątak na zbiórkę? https://pomagam.pl/kuba_medzik
Wiem, że wszystkim ciężko, aż głupio prosić, ale zawsze można zbiórkę udostępnić to tez ogromna pomoc

Koszt przesyłki po stronie kupującego, Paczka Orlen chyba teraz najtaniej, ale trzeba się liczyć, że zejdzie mi kilka dni z nadaniem.
Mogę słać paczkomatem, zwykłą paczką pocztową czy kurierem
Ewentualnie mogę podać link do firmowego Allegro, które obsługuję i przy zakupach ze Smartem po prostu dołożę. Wszystko do dogadania, jestem otwarta.
Pieniądze zbieram na swoje kont wraz z kosztem przesyłek, potem przelewam na konto fundacji po potrąceniu kosztu wysyłki
I jeszcze poprzedni bazarek na ten cel: viewtopic.php?f=20&t=214770&p=12647548#p12647548
Wszystkie zdjęcia po kliknięciu rosną!
Kosmetyki 3 zł / szt
1. Sól do kąpieli
sprzedane

2. Peeling do ciała
sprzedane

3. Balsam do ciała

Kawa
4. Vaspiatta 250g mielona, zagnieciony kartonik 15 zł
sprzedane

5. Hausbrandt – puszka, wewnątrz kawa mielona zapakowana próżniowo, może być na prezent, 25 zł
sprzedane

Herbata
6. Kalendarz adwentowy English Tea Shop, jeden bok lekko zagnieciony – widać na zdjęciu. 25 zł
sprzedane

7. Zestaw herbacianych piramidek, 12 szt. Uszkodzone opakowanie - widać na zdjęciu 10 zł sprzedane

8. Wieszak psi ogonek, Ikea, Nowy 5 zł

9. Magnetyczny uchwyt na telefon wpinany w kratkę nawiewu. Nowy. Uszkodzone pudełko 10 zł sprzedany

10. Serweta, ręcznie robiona przez babcię mojej koleżanki , wymiary 66 x x40 cm kolor jak na drugim zdjęciu.
Wymaga odświeżenia, nie zrobię tego, bo do suszenia trzeba rozłożyć, a ja nie mam gdzie z powodów kocich

Bransoletka lub naszyjnik. Naturalny rzemyk, akryl. Można wiązać, można zapiąć, zapięcie posrebrzane.
11. prawdziwe perełki słodkowodne.

12. kryształki, ale nie Svarovski

13. naturalny koral, barwiony

14. etui z lusterkiem na pomadkę, skóra. Kolor jak na drugim zdjęciu – bardziej morski niż niebieski. 15 zł

15. Pluszowa maskotka sklepu Gama, NOWA 10 zł

16. Małe Głody 4 szt. cena 30 zł za komplet, za sztukę 10 zł

17. Oryginalny krawat ze Snoopim, używany, ale jakoś tego po nim nie widać

18. Drewniane / bambusowe przybory kuchenne – koziołek i dwie łyżki. 4 zł / szt
łyzki obydwie sprzedane

19. Ściereczka, obrusik, makatka – co kto chce, 100% bawełna, biała, a nie tak jak wyszła na fotkach. Bardzo fajna grafika. Wsparcie kastracji. 15 zł sprzedana

Torby plastikowe. Nowe. Wymiary 33,5 x 25 x 10. „Nośność” 3 kg 8 zł / szt
viewtopic.php?f=20&t=215203
Torby bawełniane, nowe. 10 zł
24.

25.

26. Szybka ładowarka do akumulatorów z sygnalizacją naładowania AA i AAA 20 zł

27. Kocie gazetki dla dzieciaków. Za obydwie 10 zł, za 1 szt. 6 zł
sprzedane

*** DOKŁADKA ***
28. Choinka wysokość 27 cm KUP TERAZ 15 zł
Pleciona z papierowej wikliny - czyli drugie życie gazet codziennych

29. Koszyczek z kółek, również papierowa wiklina – średnica 15 cm wysokość ok. 6 cm KUP TERAZ 12 zł

30. Basilur, herbata czarna z wiśnią. Nic jej nie dolega

sprzedane

31. Kawa daktylowa 18 zł
sprzedane

ROZLICZENIE
Wpłata do mnie na konto:
milu

LimLim

Wpłata bezpośrednio na konto Kotyliona:
Duszek686 15 zł
maczkowa 55 + 60 -> 115 zł
Razem z wpłatą z tego bazarku: viewtopic.php?f=20&t=215070