Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Dzisiaj dziewczyny i to wszystkie trzy nie miały ochoty na śniadanie, z czego był zadowolony Tofik bo miał wszystko dla siebie. Nie wiem co im było, czy śniadanie za wcześnie po po 6.00 (tak mnie Tofik obudził) , czy animonda koktajl wielomięsny im się przejadła. No nic następny posiłek jak zwykle będzie inny, moze zjedzą.
madrugada pisze:mir.ka pisze:Dzisiaj dziewczyny i to wszystkie trzy nie miały ochoty na śniadanie, z czego był zadowolony Tofik bo miał wszystko dla siebie. Nie wiem co im było, czy śniadanie za wcześnie po po 6.00 (tak mnie Tofik obudził) , czy animonda koktajl wielomięsny im się przejadła. No nic następny posiłek jak zwykle będzie inny, moze zjedzą.
Moze za wszczesnie im podalas, a moze upal zmniejszyl im apetyt.
mir.ka pisze:madrugada pisze:mir.ka pisze:Dzisiaj dziewczyny i to wszystkie trzy nie miały ochoty na śniadanie, z czego był zadowolony Tofik bo miał wszystko dla siebie. Nie wiem co im było, czy śniadanie za wcześnie po po 6.00 (tak mnie Tofik obudził) , czy animonda koktajl wielomięsny im się przejadła. No nic następny posiłek jak zwykle będzie inny, moze zjedzą.
Moze za wszczesnie im podalas, a moze upal zmniejszyl im apetyt.
Dzisiaj jest trochę chłodniej to chyba nie to. Kocice mokrego nie chcą ale suche znika, tak więc głodne nie są.
jolabuk5 pisze:To tak, jak u mnie - mokre stoi, a jak dam chrupki, to wszyscy chętni
jolabuk5 pisze:To tak, jak u mnie - mokre stoi, a jak dam chrupki, to wszyscy chętni
Gosiagosia pisze:Jakie suche karmy polecacie, kupiłam Purizon dla Zuzi kitten a dla Pusi sterylized. Obie chętnie jedzą ale to tak tyłko do pochrupania nie jako posiłek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości