MaryLux pisze::flowerkitty:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję MaryLux

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::flowerkitty:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Tak jak obiecałam - Jej Kicistość Ofelia w całej swej filigranowości.![]()
![]()
Sorki za bałagan w tle, nie mam natchnienia do sprzątania.
I małe wyjaśnienie - Ofelia jest "jamnikowata", długa ale z krótkimi łapkami i ogonkiem. Do tego ma lekko przedłużone futerko - za krótkie na kota półdługowłosego, za długie na europejczyka.
MB&Ofelia pisze:Najlepszego!
MB&Ofelia pisze:Tak jak obiecałam - Jej Kicistość Ofelia w całej swej filigranowości.![]()
![]()
Sorki za bałagan w tle, nie mam natchnienia do sprzątania.
I małe wyjaśnienie - Ofelia jest "jamnikowata", długa ale z krótkimi łapkami i ogonkiem. Do tego ma lekko przedłużone futerko - za krótkie na kota półdługowłosego, za długie na europejczyka.
pibon pisze:Jolu, wszystkiego naj naj najlepszego! Probowalam wkleic poruszajacy sie obrazek z kotem probujacym tortu imieninowego ale sam kod sie ciagle wyswietla![]()
Ofelka jaka sliczna, jaki wzorek na sukieneczce ma piekny!
madrugada pisze:
Piękna marmurka
I to spojrzenie - można utonąć w jej oczach
jolabuk5 pisze:Nul pisze:Ooo! Przegapiłabym! Dzięki, Zuniu, za przypomnienue!
Jolu, wszystkiego najcudowniejszego! Szczęścia wielkości Felisiowego sadełka, słodyczy w wymiarze Bajczynego pysia i Beziowej szybkości w bieganiu dookoła kociego towarzystwa!
Dziękuję Nul!![]()
Dziękuję Nul!
MB&Ofelia pisze:Sabcia! Jaka mię dzisiaj okropeczność się stała!
Siedziałam se na bałkonu i wsadziłam łapcię za siatku, coby złapnąć wróbela. Ale on ten wróbel se poleciał, a ja chciałam wyjmnąć łapcię. A tu cosik mię za łapcię czyma! Ciągnę, ciągnę i wyciągnąć nie mogę!![]()
Duża przytuptała i mię łapcię wyjmnęła. I mówiła cobym łapci nie wtykała bo co będzie jak mię się pazurek zahacznie a jej nie będzie? No to jej odmiauknęłam że Duże to powinmny być cały czas przy kotkach coby je z takowych niebezspieczmności ratować.
Książniczka Ofelja
Chyba pora na przycięcie pazurków.
Duża
Anna2016 pisze:Miau. Łatka nic nie je od wczoraj![]()
a duża mało pisze bo smutna, dzień bez płaczu to rzadko się u nas zdarza...
Zunia
Anna2016 pisze:Miau. Łatka nic nie je od wczoraj![]()
a duża mało pisze bo smutna, dzień bez płaczu to rzadko się u nas zdarza...
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 12 gości