Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
indianeczka pisze:Siemka Dropsiku
Fajnie że się odzywasz
mir.ka pisze:![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, to ja życzę, żeby te złe strony udało się wyrzucić ze śmieciami i żeby już było wszystko dobrze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Drops. To szypko wyciepaj albo zakop w kuwetku to złe, cobyś mógł pisać o dobrym.
Ale tak ci miauknę że czasami możmna pomarudzić to się wtedy robi lekciej w śrotku.
Książniczka Ofelja
anka1515 pisze:Po prostu cieszymy się że się odezwałaś
MaryLux pisze:Drops podobno głoduje Duąż
Anna2016 pisze:Dropsiku![]()
MaryLux pisze:Oglądając zdjęcie balkonowe Ruzi dostałam lęku wysokości
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, Twoja Duża przynajmniej kiedyś była szczupła. A nasza Duża nie![]()
Sabcia
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:
Aaa, całkiem miło zaczął nam się dzionek. Duża wyparowała z domku więc mieliśmy chatę wolną. Nowaki oczywiście uwaliły się na kanapie a ja i Maciuś na kiełkującej nieśmiało trawce na balkonie.
Drops.mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drops.
Kupiłam Rzeżuchę ! Nasiona. Po raz pierwszy będę siać. Jak wlazłam do "Ogrodnika" to kupiłam też nasiona pietruszki naciowej i szczypiorku. Ciekawe co się pojawi w donicach
. Dziwię się sobie z dawnych lat - ponoć lubiłam niespodzianki
![]()
Duża Dropsa
mir.ka pisze:[
coś zielonego powinno się w donicach pojawić, rzeżucha dość szybko, pietruszka za jakis czas, a ze szczypiorkiem to różnie moze być, on czasami nawet z sadzonek się nie udaje (tzn szybko pada)
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:[
coś zielonego powinno się w donicach pojawić, rzeżucha dość szybko, pietruszka za jakis czas, a ze szczypiorkiem to różnie moze być, on czasami nawet z sadzonek się nie udaje (tzn szybko pada)
Ale w donicy? Na balkonie mam trzymać czy w domu?
Oj, nie miała baba kłopotu
mir.ka pisze:
a jak chciałaś wysiać?
mozesz wszystko poczatkowo mieć w domu, szybciej wykiełkuje, a później pietruszke i szczypiorek na balkon, jak starczy tam miejsca
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:
a jak chciałaś wysiać?
mozesz wszystko poczatkowo mieć w domu, szybciej wykiełkuje, a później pietruszke i szczypiorek na balkon, jak starczy tam miejsca
Nooo, ja blondynka z odzysku. Dopiero w domu doczytałam, że pietruszka do uprawy w polu a na zdjęciu (na opakowaniu) jest w doniczce
![]()
Najwyżej nasiona się zmarnują ale szkoda by było. Każde nasionko to potencjalne życie. Cud natury i siła życia.
Hmm, co do miejsca na balkonie to będzie trzeba wybierać. Donica czy posłanko. Może koty pomogą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 19 gości