Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszorek pisze:Kotki sa śliczne.
izka53 pisze:Myszorek pisze:Kotki sa śliczne.
Miś to byl absolutnie slodki (na zdjęciach) jako maluch, jeszcze niezdiagnozowany. Taki prawdziwy miś, z dużą glówką, rozlanym cialkiem i taką jakąś bezradnością na pysiu. Bardzo lapał za serce
Sierra pisze:izka53 pisze:Myszorek pisze:Kotki sa śliczne.
Miś to byl absolutnie slodki (na zdjęciach) jako maluch, jeszcze niezdiagnozowany. Taki prawdziwy miś, z dużą glówką, rozlanym cialkiem i taką jakąś bezradnością na pysiu. Bardzo lapał za serce
Mimo wszystko lepszy jest zdiagnozowany Miś, nawet jeżeli (zdaniem niektórych) jest mniej słodki
.
muza_51 pisze:W Jarosławiu pokazuje się kilka aptek z dostępnością leku. Jestem do dyspozycji.
Blue pisze:Na tą chwilę jesteśmy zaopatrzeni dobrze na najbliższe miesiące
Jak znam życie to za miesiąc Cortineff wróci do aptek- ale narzekać nie będę a zapasy dadzą mi spokój ducha.
Myślałam że pani w aptece będzie kręciła nosem na tyle opakowań sterydu dla kotów - ale powiedziała że wcale się nie dziwi, u nich Cortineff akurat jest - ale są takie jazdy z lekami że przy takiej chorobie gdzie jest jeden lek na rynku/bez dostępnych zamienników to konieczność. Mówiła że nigdy tak nie było żeby tyle leków znikało w ogóle z rynku często bez ostrzeżenia lub na miesiące całe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości