Kropeczka

Zadyma

Mela

Maurycy

Tosia

Pusia

Lucynka, Stefanek, Filipek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LimLim pisze:Iza i jak dzisiaj?
mir.ka pisze:też zapytam?
LimLim pisze:Do lekarza powinna iść, aby ją osłuchał. Tu chyba miód i syropy nie pomoga
Szymkowa pisze:Myślę, a nawet jestem pewna, że Iza nie ma teraz siły na kupowanie i gotowanie. Napisała do mnie, że został tylko worek suchego. Może więc wspólnymi siłami zamówimy jedzenie suche i mokre tak na cito?
Ja mogę zamówić Dolinę Noteci 24 puszki.
ewkkrem pisze:A czemu Zadyma to Zadyma ???
Lubi zadymy?
Taki piękny "kawał" kota a imię ... hm ... interesujące
mir.ka pisze:Szymkowa pisze:Myślę, a nawet jestem pewna, że Iza nie ma teraz siły na kupowanie i gotowanie. Napisała do mnie, że został tylko worek suchego. Może więc wspólnymi siłami zamówimy jedzenie suche i mokre tak na cito?
ale to zamówione teraz przyjdzie gdzieś dopiero w połowie tygodnia
Szymkowa pisze:Myślę, a nawet jestem pewna, że Iza nie ma teraz siły na kupowanie i gotowanie. Napisała do mnie, że został tylko worek suchego. Może więc wspólnymi siłami zamówimy jedzenie suche i mokre tak na cito?
JózefK. pisze:W grudniu różnorodne kocie wydatki trochę nas pochłonęły, ale 20-30 zł mogę się dorzucić do karmy, tylko dajcie znać gdyby ktoś coś zamawiał.
maczkowa pisze:JózefK. pisze:W grudniu różnorodne kocie wydatki trochę nas pochłonęły, ale 20-30 zł mogę się dorzucić do karmy, tylko dajcie znać gdyby ktoś coś zamawiał.
ja z kolei w II dzien świat znalazłam pod blokiem kocinę- skarbonkę, ale też z jakichś resztek wyprzedaży właśnie wpadło mi 40 zł i mogę tyle dorzucić.
Na zooplusie są nadal zniżki, worek Josery ze zniżką kosztuje 123 zł. Brakuje jakichś 50 zł do zakupu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, puszatek, Szymkowa i 128 gości