Gosiagosia pisze:
Zimno i ponuro na dworze, najchętniej bym się zakopała w ciepłym miejscu i wyszła dopiero wiosną. Pusiaczkowi wszystko jedno, ona lubi pełną miseczkę i posłanko.![]()
Witamy w sobotę.
Zrób tak, jak śliczna Pusia, koty są mądre

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:
Zimno i ponuro na dworze, najchętniej bym się zakopała w ciepłym miejscu i wyszła dopiero wiosną. Pusiaczkowi wszystko jedno, ona lubi pełną miseczkę i posłanko.![]()
Witamy w sobotę.
Gosiagosia pisze:Toaleta na stole![]()
DziwnePusia nigdy nie wskakiwala na stół w pokoju, na nim spał tylko Hugonek a dziś wskoczyła i dokładnie się myje.
![]()
Gosiagosia pisze:Toaleta na stole![]()
DziwnePusia nigdy nie wskakiwala na stół w pokoju, na nim spał tylko Hugonek a dziś wskoczyła i dokładnie się myje.
![]()
jolabuk5 pisze:O, już świątecznie? U mnie też dekoracja już stoi...
jolabuk5 pisze:Tak to jest zacząć coś zmieniać w domu!
Oby zreperowali przed Świętami!![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Oj... Ale nie martw się, dla sprawnego fachowca to tylko chwila i wszystko będzie ślicznie. Obserwowałam to przy moim remoncie
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Oj... Ale nie martw się, dla sprawnego fachowca to tylko chwila i wszystko będzie ślicznie. Obserwowałam to przy moim remoncie
Tylko się martwię czy zdążą przed Świętami.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Oj... Ale nie martw się, dla sprawnego fachowca to tylko chwila i wszystko będzie ślicznie. Obserwowałam to przy moim remoncie
Tylko się martwię czy zdążą przed Świętami.
Zdążą, też chcą zarobić przed Świętami, a nie - po.A to jeszcze 2 tygodnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości