mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Nareszcie po 8 latach Pusia sama wskoczyła do mnie do łóżka i dała się głaskać i nadal leży czekając na pieszczoty.
Hurra![]()
mądra koteczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I taka słodka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Nareszcie po 8 latach Pusia sama wskoczyła do mnie do łóżka i dała się głaskać i nadal leży czekając na pieszczoty.
Hurra![]()
mądra koteczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Nul pisze:Bezia się wtuli w Ciebie albo położy na To ie, to jak najbardziej! Tylko nie układa się ma poduszce, więc trudno w nią wtulić nos. Ona woli być na kołdrze obok człeka. I dopiero potem idzie na piec. Ale jeśli u Ciebie jest ciepło, to może zostanie, nie pójdzie na piec? Może Bajka też by nie szła się grzać przy kaflach?
Taka Bezia by mi się przydała![]()
Gosiagosia pisze:Nareszcie po 8 latach Pusia sama wskoczyła do mnie do łóżka i dała się głaskać i nadal leży czekając na pieszczoty.
Hurra![]()
Nul pisze:Gosiagosia pisze:Nul pisze:Bezia się wtuli w Ciebie albo położy na To ie, to jak najbardziej! Tylko nie układa się ma poduszce, więc trudno w nią wtulić nos. Ona woli być na kołdrze obok człeka. I dopiero potem idzie na piec. Ale jeśli u Ciebie jest ciepło, to może zostanie, nie pójdzie na piec? Może Bajka też by nie szła się grzać przy kaflach?
Taka Bezia by mi się przydała![]()
Zapakować?
Akurat dzisiaj rano to ona była na mnie, a Feliks mnie zdradził z piecem![]()
Gosiagosia pisze:Dziś mija 3 tydzień bez Hugonka, tęsknię za Nim bardzo.![]()
Tutaj Pusia wyluzowana.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:Dziś mija 3 tydzień bez Hugonka, tęsknię za Nim bardzo.![]()
Tutaj Pusia wyluzowana.
Ojej, jaka Pusia jest ślicznie puchata
Myszorek pisze:Śliczna jest ta Twoja Pusia, a może teraz jak nie ma Hugonka i charakter jej sie po woli zacznie zmieniać.
jolabuk5 pisze:Pusia jest mądra i dobra. Wie, czego potrzeba Dużej!![]()
![]()
![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości