Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Za ten poemat chyba Dropsowi należą się smaczki od Teściowej
jolabuk5 pisze:Jak nie wiedział, to teraz przeczyta
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak nie wiedział, to teraz przeczyta
Niechby spróbował nie przeczytać!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak nie wiedział, to teraz przeczyta
Przeczytał, przeczytał![]()
Nulku, pięknie uczciłeś moją teściową![]()
Celnych ripost nie sposób jej odmówić, "w koty" też jest dobra, historię ma w małym paluszku!![]()
Cudowny pean, ale nawet Ty jej nie doceniaszMoja Teściowa to taki omnibus! Nie tylko historię zna ale "korki" daje z "matmy", "fizy", "anglika" i cholercia jeszcze wie z czego
Gra też w filmach!!! Nooo, czyli aktorka z niej
. To osoba wielu talentów z olbrzymią energią. Żeby nie było, że taka idealna to ... wady też ma! Ona mówi, że "nie cierpi kotów"
!!! Ja sądzę, że kłamie
bo mówi, że mnie nawet trochę lubi
.
Nulku, piękny poemat![]()
Wdzięczny Drops.
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak nie wiedział, to teraz przeczyta
Celnych ripost nie sposób jej odmówić, "w koty" też jest dobra, historię ma w małym paluszku!![]()
Cudowny pean, ale nawet Ty jej nie doceniaszMoja Teściowa to taki omnibus! Nie tylko historię zna ale "korki" daje z "matmy", "fizy", "anglika" i cholercia jeszcze wie z czego
. To osoba wielu talentów z olbrzymią energią. Żeby nie było, że taka idealna to ... wady też ma! Ona mówi, że "nie cierpi kotów"
!!! Ja sądzę, że kłamie
.
Wdzięczny Drops.
Nul pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak nie wiedział, to teraz przeczyta
!!! Ja sądzę, że kłamie
.
Wdzięczny Drops.
Dropsie Kocie, zaiste w niewiedzy wielkiej pozostawałam! Rzekłbyś, w czarnej dziurze jakowejś. Zaprawdę, wdzięcznam za ignorancji mej mroki rozświetlenie - zamiaruję fakta świeżo poznane w dalszej twórczości wykorzystać!
MB&Ofelia pisze:Za ten poemat chyba Dropsowi należą się smaczki od Teściowej
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Za ten poemat chyba Dropsowi należą się smaczki od Teściowej
Ciociu MB&Ofelia -![]()
![]()
![]()
Teściowo, Ty moja koffana, lubię pasty miamora![]()
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Za ten poemat chyba Dropsowi należą się smaczki od Teściowej
Ciociu MB&Ofelia -![]()
![]()
![]()
Drops.
Dostaniesz po 5 past z każdziutkiego smaku
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Za ten poemat chyba Dropsowi należą się smaczki od Teściowej
Ciociu MB&Ofelia -![]()
![]()
![]()
Drops.
Dostaniesz po 5 past z każdziutkiego smaku
Mammusiu koffana, ja lubię tylko i wyłącznie TĄ https://www.zooplus.pl/shop/koty/przysm ... sta/404256
Tfuj, koffający
zięć
Drops
MB&Ofelia pisze:Ciocia MaryLux. Ja wylizam wszystkie pasty mniamorka których nie lubia Drops. Ja koffam wszystkie i duuużo!
Książniczka Ofelja łakomczuszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości