jolabuk5 pisze:Znajdą się domki, jak wrócą z urlopów!![]()
![]()
chyba już po sterylizacji małych
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Znajdą się domki, jak wrócą z urlopów!![]()
![]()
Nul pisze:A potem koty się obudzą, przyjdą za Tobą, więc Ty znów na kanapę…![]()
Mnie tylko przeszjadza to, że Bezia ze mnie ściąga kołdręNogami ba szczęście teraz jeszcze mogę ruszać, nie będę mogła ruszać w zimie, bo wtedy będą koty leżeć na kołdrze na nogach, a teraz leżą na kołdrze bez nóg
Moich
jolabuk5 pisze:Ja jestem wredna i każę się kotom posuwać, jak zajmują całe łóżko
jolabuk5 pisze:Ja jestem wredna i każę się kotom posuwać, jak zajmują całe łóżko
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Ja jestem wredna i każę się kotom posuwać, jak zajmują całe łóżko
A to mi przypomniało historię z moim tatą i Ofelią.
Byłam u rodziców, jakieś święta chyba były i chyba nawet była u nas moja ciocia. No w każdym razie było jakoś więcej osób. No i po sutym obiadku wszystkich zebrało na drzemkę i po kolei zajmowali miejscówki leżące. Jak tata stwierdził, że też by uciął komarka, to prawie wszystko było pozajmowane - z wyjątkiem wyrka, na którym spała Ofelia. Tata stanął, popatrzył, przez chwilę bił się z myślami, w końcu podszedł do wyrka i powiedział do Ofelii: "Ofelia, posuń się".
Efekt na fotce
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Ja jestem wredna i każę się kotom posuwać, jak zajmują całe łóżko
A to mi przypomniało historię z moim tatą i Ofelią.
Byłam u rodziców, jakieś święta chyba były i chyba nawet była u nas moja ciocia. No w każdym razie było jakoś więcej osób. No i po sutym obiadku wszystkich zebrało na drzemkę i po kolei zajmowali miejscówki leżące. Jak tata stwierdził, że też by uciął komarka, to prawie wszystko było pozajmowane - z wyjątkiem wyrka, na którym spała Ofelia. Tata stanął, popatrzył, przez chwilę bił się z myślami, w końcu podszedł do wyrka i powiedział do Ofelii: "Ofelia, posuń się".
Efekt na fotce
MaryLux pisze:A ja uważam, że ludź powinien spać na podłodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 25 gości