Dzisiaj powiekszylismy rodzine
Przyjechala do nas Penelopa - slodkie malenstwo od tangerine1 i jej znajomej pani Beaty.
Z tego watku :
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=28829
Mala jest cudna.
Strasznie drobna jak na swoj wiek - Pupsi byla chudzina ale ta kota wyglada jak miniaturka Pupsi
Trojkatna glowka w ktorej dominuja oczy, szczuplutki korpus, lapki dluuugie i chude jak ogon
A jaki ma charakter !
Szalona, rozbawiona, calusna, rozkochana. Niczego sie nie boi i strasznie nie lubi byc zamknieta w transporterku
Na szczescie cale 4 godziny podrozy w pociagu z Belina do Duisburga przespala slodko w transporterze
Prosto z dworca pojechalismy na sniadanie do rodzicow TZeta - mala od razu podbila ich serca

Nie bylo konca pochwal i zachwytow
W domu jako pierwszy przywital ja Totoro.
Mial mine
A po chwili
Od razu wszedl w role tatusia
Gdy mloda rzucila sie na shebe, on siedzial obok (z nosem pod jej ogonem)

Od tamtej chwili nie odstepuje jej na krok.
Juz umyl jej glowke. A ona probowala zamordowac jego ucho
Potem przyszedl Yoshek. On byl bardzo zdziwiony i troche przestraszony takim malym dziwadlem. Tak jakby do konca nie wiedzial, czy to kot czy jakas zabawka z napedem
Od tamtej chwili nie odstepuje malej na krok

Raz do niej grucha, a po chwili warczy
Ley siedzial na fotelu w sypialni, z widokiem na przedpokoj a mine mial... lekko zdziwiona i malo inteligentna

Z otwarta buzia patrzyl sie dluzsza chwile na Penelope, dopiero pozniej odwazyl sie do niej podejsc.
Maya, jak zwykle, bardzo sie przestraszyla i buczy.
Na szczescie nie wpadla (jeszcze) w taka histerie jak po przybyciu Yoshka
Penelopa zjadla Shebe, wysiusiala sie, zjadla troche chrupek i poszla z nami lulu do lozka. Potem wsunela prawie pol tacki Animondy Kitten
W tej chwili biega po domu, troche warczac - bo za nia lataja 2 cienie
Jeden chce ja wylizac, a drugi, mniejszy, caly czas cos do niej grucha
Chcialabym podziekowac Moni74, ktora nie dosc ze przywiozla mi Penelope do Berlina, to jeszcze uzyczyla mi schronienia na noc
I tangerine1, za pomoc w dokoceniu