Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Stomachari pisze:Oby była poprawa
jolabuk5 pisze:Tak, wiem - konieczność ciągłego proszenia o pomoc jest trudna do zaakceptowania, człowiek chce być niezależny. Mnie też to najbardziej przeszkadza.
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Tak, wiem - konieczność ciągłego proszenia o pomoc jest trudna do zaakceptowania, człowiek chce być niezależny. Mnie też to najbardziej przeszkadza.
Widzę że mnie dobrze rozumiesz, zawsze byłam niezależna, pełna humoru i wigoru a teraz du....
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Tak, wiem - konieczność ciągłego proszenia o pomoc jest trudna do zaakceptowania, człowiek chce być niezależny. Mnie też to najbardziej przeszkadza.
Widzę że mnie dobrze rozumiesz, zawsze byłam niezależna, pełna humoru i wigoru a teraz du....
będzie lepiej....musi![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Zaczynam się martwić. Hugo nadal nie ma apetytu, śniadania do końca nie zjadł, obiadem też pogardził i teraz nie wiem czy upał mu daje się we znaki czy choroba postępuje a może nie smakują puszeczki.
Zamówię mu Smille sensitive, jak myślicie? Ma mało tłuszczu tyle co Vetekspert.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Zaczynam się martwić. Hugo nadal nie ma apetytu, śniadania do końca nie zjadł, obiadem też pogardził i teraz nie wiem czy upał mu daje się we znaki czy choroba postępuje a może nie smakują puszeczki.
to ta na tackach? nawet moim niejadkom w miarę smakowała, oczywiście ta zwykła
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Zaczynam się martwić. Hugo nadal nie ma apetytu, śniadania do końca nie zjadł, obiadem też pogardził i teraz nie wiem czy upał mu daje się we znaki czy choroba postępuje a może nie smakują puszeczki.
Tak na tackach, kiedyś kupowałam Pusi i jadła więc może i Hugo zje.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Zaczynam się martwić. Hugo nadal nie ma apetytu, śniadania do końca nie zjadł, obiadem też pogardził i teraz nie wiem czy upał mu daje się we znaki czy choroba postępuje a może nie smakują puszeczki.
Tak na tackach, kiedyś kupowałam Pusi i jadła więc może i Hugo zje.
niech zje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kiedy masz z nim kontrolę?
jolabuk5 pisze:I jak Hugonek, zjadł coś?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości