aga66 pisze:
Maczkowa, ty jesteś niesamowita z tym chomikowaniem. Wyżywiłabyś wegańskie przedszkole pewnie i ubrała całą klasę maturalną żeńska!
hmmm...jakby co, mam z 15, albo i więcej białych bluzek w typie koszulowych - krótki, długi rękaw, od 38 do 46

wystawiłam moze 1/3

akurat w kwestii jedzenia, to niekoniecznie objaw chomikowania

może trochę... ale generalnie, ja jadam falami, mam atak na coś np bezglutenowe jedzenie i wtedy idę po całości- właśnie wszelkie typy mąk, nasion, pieke sama clhleb, robię różne cuda niewidy no i kupuje wtedy sporo rzeczy, bo w necie ..jak mi przejdzie to resztki ( albo i całkiem nieresztki w postaci nienapoczętych nawet pudełek z czyms zostają. Następnie mam falę na coś zupełnie innego, np wegańskie czysto, wiec te rzeczy idą na tył szafek zastawione nowymi. Nadchodzi kolejna fala juz obejmująca np nasiona, czy inne mąki i o poprzednich często nie pamietam, bo zastawione no i dawno były

, więc kupuję, to samo i uzywam. I robi się taka satjnia Augiasza z tego, że nawet mi się nie chce sięgać na tył szafek,bo to cała rewolucja, plus 10 kotów zasuwających po stole w tym wszystkim i zaglądających do każdej otwartej szafki. Te 3 dni temu wyciągałam 1 z szafki z lekami, drugiego z mąk, trzeci prawie mi wyłamał drzwiczki, bo się otwieraja na doł. Naprawdę moi współpracownicy mocno zniechęcają mnie do takich rewolucji i ogarniania. W obecnym odchomiczaniu największą przeszkodą jest, jak to wszystko zabezpieczyć przed ich łapkami i siersią. Pokupowałamw Jysku plastikowe pudła przezroczytsa do których wkładam skatalogowane rzeczy na sprzedanie- wystarczy, że któryś otworzę i odwrócę się sam siegając po jakaś rzecz, juz któregoś wyciągam z pudła..bo przecież tam są takie super ciekawe niedostępne rzeczy
morelowa, obszarowo mam sporą kuchnię, ale szafek w gruncie rzeczy mało, a przede wszystkim bardzo niefunkcjonalne- sa głębokie. I tu tkwi problem, jak możesz poustawiac rzeczy tak, by wszystko widziec, wiesz, co masz, a ja tak nie mogłam, więc ukrywałam przed sobą samą rzeczy
Ale dość o moim odchomiczaniu w wątku Pat, chociaż mogłabym o tym długo, bo ostatnie dwa miesiące tym żyję

Co do olx- dziewczyny, Pat, Nul, jak się skusisz..uwazajcie na podawanie telefonu, szczególnie, jeśli korzystacie np z Whatsappa. Po pierwsze masę mówi się na okoliczność wyłudzeń poprzez tę platformę i telefon. A po drugie ja zauważyłam od paru dni u siebie na koncie dziwną aktywność- jak odświezam jakieś rzeczy ( na marginesie, PAT, wiesz, że co jakiś czas możesz odświezac za darmo niektóre rzeczy? Najlepsze godziny generujące wyświetlenia to między 6 a 7.30 ) , no wiec jak odświezam, to widzę znacznie więcej wyświetlen numeru telefonu niz samego przedmiotu i to w takich naprawdę zaburzonych proporcjach typu 2 obejrzenia rzeczy 10 wyświetlen nr telefonu. Wczoeśniej tak nigdy nie było, węc nie wiem, czy to nie rozwój takich właśnie działań wyłudzeniowych.
edit!!! odswiezona dzis torebka ma 5 wyświetlen przedmiotu i 54!!!! wyświetlenia nr telefonu. Idę chyba popracować nad ogłoszeniami i pousuwać telefon.