Co najciekawsze - mimo ujemnego wyniku, wg ZUS-u jestem na kwarantannie, wg. Sanepidu - nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Ja dostałam wynik po 12 godz. Tzn dostałam sms, że mogę se sprawdzić na pacjent gov .... Żadnego tel., jakbym nie miała "komputra" i "interneta" to guzik bym wiedziała
Za to, po 2 godz. od skierowania na test już mnie sprawdzały Wojska Obrony Terytorialnej Kraju
. Na drugi dzień dzwonił do mnie MOPS z ofertą pomocy
.
Co najciekawsze - mimo ujemnego wyniku, wg ZUS-u jestem na kwarantannie, wg. Sanepidu - nieNie wiem jaki mam status na policji, nikt nie sprawdza.
ewkkrem pisze:Ja dostałam wynik po 12 godz. Tzn dostałam sms, że mogę se sprawdzić na pacjent gov .... Żadnego tel., jakbym nie miała "komputra" i "interneta" to guzik bym wiedziała
Za to, po 2 godz. od skierowania na test już mnie sprawdzały Wojska Obrony Terytorialnej Kraju
.
Co najciekawsze - mimo ujemnego wyniku, wg ZUS-u jestem na kwarantannie, wg. Sanepidu - nieNie wiem jaki mam status na policji, nikt nie sprawdza.
Moli25 pisze:ewkkrem pisze:Ja dostałam wynik po 12 godz. Tzn dostałam sms, że mogę se sprawdzić na pacjent gov .... Żadnego tel., jakbym nie miała "komputra" i "interneta" to guzik bym wiedziała
.
własnie zastanawiam sie co mam zrobić.
ja mam nałożona kwarantanne do 5.04![]()
![]()
![]()
siedze z "rzekomo" pozytywnym zdrowym męzemw domu, uprawiany różne rzeczy razem
od mycia okien, poprzez treningi w domu, w łóżku obok siebie
a ja negatywna
![]()
on tez by nie wiedział ze jest "chory" gdyby firma nie skierowała całego zakładu do testowania, bo jakiś chłopak był pozytywny objawowyWSZYSCY zdrowi, mój mąż pozytywny.
cyrk.
nie mówie ze nie ma wirusa, ale to co robią z nami to podlega ustawom
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:ewkkrem pisze:Ja dostałam wynik po 12 godz. Tzn dostałam sms, że mogę se sprawdzić na pacjent gov .... Żadnego tel., jakbym nie miała "komputra" i "interneta" to guzik bym wiedziała
.
własnie zastanawiam sie co mam zrobić.
ja mam nałożona kwarantanne do 5.04![]()
![]()
![]()
siedze z "rzekomo" pozytywnym zdrowym męzemw domu, uprawiany różne rzeczy razem
od mycia okien, poprzez treningi w domu, w łóżku obok siebie
a ja negatywna
![]()
on tez by nie wiedział ze jest "chory" gdyby firma nie skierowała całego zakładu do testowania, bo jakiś chłopak był pozytywny objawowyWSZYSCY zdrowi, mój mąż pozytywny.
cyrk.
nie mówie ze nie ma wirusa, ale to co robią z nami to podlega ustawom
Niektórzy przechodzą tzw bezobjawowo tzn czują się dobrze, co nie znaczy że go nie mają. Ja w tym roku będę miała brudne okna![]()
Dbajcie o siebie.
Gosiagosia pisze:Jeszcze nie, wyświetla się "badanie gotowe, oczekuje na podpisanie przez diagnostę"
mir.ka pisze:jak się czujesz Gosiu?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:jak się czujesz Gosiu?
Bywało lepiej. Ja mam problemy z układem pokarmowym tzn biegunkę, brak apetyty i 37.6
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:jak się czujesz Gosiu?
Bywało lepiej. Ja mam problemy z układem pokarmowym tzn biegunkę, brak apetyty i 37.6
byle gorzej nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości