Moderator: Estraven
Nul pisze:Chyba się cieszę, że jeszcze wciąż Feliś potrafi mnie zaskoczyć... A przecież sypiam z nim już od ponad 4,5 roku!![]()
A było tak... Coś mnie w nocy obudziło. Ciemno jeszcze... Poczułam, ze mnie coś delikatnie trąca w (nie pamiętam dobrze, ale chyba ramię, może przedramię) rękę... Zrozumiałam, że to Feliś, w tej ciemnej szarości go rozpoznałam trochę zmysłem wzroku, a trochę na dotyk... Otóż... Feliś poprosił o wpuszczenie go pod kołdrę... Pierwszy raz w życiu mnie w ten sposób obudził (bardzo delikatnie!) i pierwszy raz w życiu chodziło mu o wsunięcie się pod kołdrę. Oczywiście go wpuściłam... Zerknęłam na zegarek, była 4.58. Przespał tal ze mną do rana (to rano to takie późne rano, bo teraz późno chodzę spać)...
Jak go nie kochać?Przecież taki widok rano obok oka to mniau! (skrzyzowanie "mniam" i "miau")
![]()
jolabuk5 pisze:Pięknie połączyłaś! Suuuuuper!!! Król Feliś i jego Damy![]()
Bratki i firanka tworzą już pewną ramę. Będzie fajny portret rodzinny![]()
![]()
![]()
![]()
pibon pisze:Super portretJeszcze tylko Duzej brakuje!
edit: ale slodko spi Felis! Jak widze tak spiacego kotka nie moge sie powstrzymac przed calowaniem. Pewno dlatego nie jestem lubiana...
ewar pisze:Bajka czuje się znakomicie w domu p.Izy. Mała kocia dziewczynka jest smakoszemLubi dobrą karmę, smakuje jej Dolina Noteci, chociażby
Bardzo lubi gotowanego kurczaka, wypija rosół, co mnie cieszy, ale już surowej wołowiny nie chce.Muszę spróbować indyka, może będzie jadła.Bajka dużo biega, bawi się, ale po jakimś czasie zaczynają jej się kleić oczka, zwija się w kłębuszek i słodko zasypia na fotelu.Lubi towarzystwo p.Izy, często chodzi przy nodze jak piesek, nawet wchodzi za p.Izą do łazienki.To będzie naprawdę fajny, proludzki kotek.
bea3 pisze:Piękna Bajka i jakie oczy
ewar pisze:Wczoraj odwiedziłam Bajkę.Urocze stworzenie, naprawdę. Podcięłam jej pazurki, nie podobało jej się to, ale dałam radę. W nagrodę dostała nową zabawkę, która była hitem- laserekAleż szalała.Bajka jest kotkiem absolutnie bezproblemowym.Byłoby super, gdyby miała kocie towarzystwo, bo Tino się nie liczy
Bajka lubi p.Izę, potrafi zasnąć u niej na rękach. Do łóżka też się pakuje.Jest malutka, ma ładne futerko, ale nie jest fotogeniczna.]
ewar pisze:Koty w tych kieckach to na poprawę humoru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 603 gości