Atta pisze:Nelly pisze:Ja oczywiście pamiętam że na tajnej półce są moje książeczkiTylko właśnie też bym musiała chyba najpierw tego stolarza umówić
Rozmyślam nad takimi "niewidocznymi półkami". Widziałaś to może "w naturze"? jak to się prezentuje? Tylko czy ja wiem?
Niewidoczne półki najlepiej zainstalować.. u sąsiada!Ty ich nie widzisz, ani nie zabierają miejsca, a jeśli u sąsiada to sam je poskręca. Czysta przyjemność
Ja mogę jedynie zasugerować,że ksiązki spakowane w pudełko, gdzie jeszcze na jedną znajdzie się miejsce
Nelly pisze:Atta pisze:Nelly pisze:Ja oczywiście pamiętam że na tajnej półce są moje książeczkiTylko właśnie też bym musiała chyba najpierw tego stolarza umówić
Rozmyślam nad takimi "niewidocznymi półkami". Widziałaś to może "w naturze"? jak to się prezentuje? Tylko czy ja wiem?
Niewidoczne półki najlepiej zainstalować.. u sąsiada!Ty ich nie widzisz, ani nie zabierają miejsca, a jeśli u sąsiada to sam je poskręca. Czysta przyjemność
Ja mogę jedynie zasugerować,że ksiązki spakowane w pudełko, gdzie jeszcze na jedną znajdzie się miejsce
Melduję się. Jak jest jeszcze miejsce na jedną to ja dziś najdalej jutro wybiorę sobie książeczkę i jutro opłacam przesyłkę i nową książkę. I można słać
Ale wiesz o jakich półkach ja mówiłam?

Atta pisze:
YYy o jakich półach? O niewidocznych dla oczu
Nelly pisze:Atta pisze:
YYy o jakich półach? O niewidocznych dla oczu
Dokładnie. Książki wiszą na ścianie same![]()
Przykładowa
https://allegro.pl/oferta/niewidoczna-n ... 6747035780
https://allegro.pl/oferta/niewidzialna- ... 0476362861
Tyle miejsca potrzeba ile ma szerokość książek. Na spód kładziemy większą a na niej inne.

Nelly pisze:Skoro miejsce tylko na jedną no to jedna - z części VII pozycja 8 "Nadzieja".Napisz mi na PW co potrzebujesz i ile wysyłka.
kocianowa pisze:Hej
Dla mnie tym razem
Kręgi
Horyzont zła
Kamuflaż
Stróż krokodyla
Miasto słońca
Delhi
Atta pisze:kocianowa pisze:Hej
Dla mnie tym razem
Kręgi
Horyzont zła
Kamuflaż
Stróż krokodyla
Miasto słońca
Delhi
Hello
Ładnie się zapowiada. Tak drastycznie przed świętami

kocianowa pisze:Atta pisze:kocianowa pisze:Hej
Dla mnie tym razem
Kręgi
Horyzont zła
Kamuflaż
Stróż krokodyla
Miasto słońca
Delhi
Hello
Ładnie się zapowiada. Tak drastycznie przed świętami
No cóż.....jakie święta taka lektura......
Koki-99 pisze:O, to jak szykujesz paczki to ja prosze "Wśród nocnych cisz" i "Złamane serca w sieci"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości