Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Sabciu? Kitku?
Wczoraj po wyjscjiu siostry duzej mocno zwymiotowalam, byl tam duzy klak, duza sie pociesza, ze to moze od klaka, ale dzis jakas taka nieswoja jestem. Zunia
edit; 13.10 znow zwymiotowala, duuuzo plynu i troche jedzenia. musze ja zlapac 1 reka i zawiezc do wetki DZIS
\ WETKA mowila zebym ja przywiozla jak bedziue wymiotowac bo sie odwodni. bade ja lapac 1 reka, ja wtekich chwilach naprawde nie chce juz zyc
Nul pisze:U nas nie rozdawali masła chyba... Ale kartki były. I wyroby czekoladopodobne
Kiedy były kartki, to Mama się śmiała, że w życiu niemiała w domu tyle alkoholu i papierosówSłużyło jako waluta - na opłaty dla sąsiada za np. naprawienie lampy itp
A jakie kiedyś paskudne buty dla mnie kupiłyśmy na kartkę na buty! Po prostu były brzydkie! Ale innych nie było akurat...
jolabuk5 pisze:Zuniu, jak to dobrze, że Dużej udało się Ciebie złapać i dowieźć do weta! Żeby tylko te kuje pomogły!![]()
![]()
![]()
A Duża niech nie płacze przez kretynów, oni nie są tego warci! Ciociu Aniu, jesteś wspaniała, kofffam CięGłowa do góry
![]()
Ciociu Koki-99, witamy u nas!Zaglądaj często!
Kotki zjadły, ja rano nie mam apetytu. Też dziś dostałam kuja, bo już minęło 2 tygodnie od ostatniego sterydu.
Martwię się, bo mój Rycerz Lucas wcale do mnie nie pisze... Ale Ciocia Lucas odezwała się na wątku muzycznym, więc chociaż wiem, że żyją![]()
Spokojnej środy![]()
Sabcia
Już wiem, że zaszczepią mnie tą wredną Astra Zenecą, która daje tyle objawów ubocznychTo znaczy - seniorzy 65-69 będą nią szczepieni. Zmartwiłam się, ale trudno. Za 10 dni będę mogła się zarejestrować. Ciekawe, jak mi się uda i kiedy dostanę termin.
mir.ka pisze:Nul pisze:U nas nie rozdawali masła chyba... Ale kartki były. I wyroby czekoladopodobne
Kiedy były kartki, to Mama się śmiała, że w życiu niemiała w domu tyle alkoholu i papierosówSłużyło jako waluta - na opłaty dla sąsiada za np. naprawienie lampy itp
A jakie kiedyś paskudne buty dla mnie kupiłyśmy na kartkę na buty! Po prostu były brzydkie! Ale innych nie było akurat...
a u mnie zapas cukru
Anna2016 pisze:Miau, byłam w lecznicy......dostalam bolace kłuke (nawodnienie, p.wymiotny i cos jeszcze le nie wiem co). Dzis mam sie znow pokazac pani dokotor
![]()
Duza wczoraj byla bardzo smutna oprocz problemu ze mna, ktos jej w pracy dokuczył i płakala z bezsilności.
A ja Wy sie czujecie? Co u Sabci, Kitka...?
Zazula
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuza i 67 gości