Talka pisze:Mam dziś znów mega kryzys... Boje sie co nas czeka...
Zrób sobie herbatę, popłacz sobie... I zbierz do kupy. Koty wyczuwają nasze nastroje. A one odbijają się na ich zdrowiu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Talka pisze:Mam dziś znów mega kryzys... Boje sie co nas czeka...
ASK@ pisze:Talka pisze:Mam dziś znów mega kryzys... Boje sie co nas czeka...
Zrób sobie herbatę, popłacz sobie... I zbierz do kupy. Koty wyczuwają nasze nastroje. A one odbijają się na ich zdrowiu.
ewar pisze:Pomogło?
maczkowa pisze:Na razie zrobiłam jeden bazarek ( mam nadzieje, że w najblizszych dniach uda mi sie ogarnać kolejny ) m.in. z przeznaczeniem na pomoc Fiszce.
Może ktoś zainteresuje się filmami na tym starodawnym nośniku DVD
Zapraszam do zakupów i pomocy dziewczynkom i chłopaczkom- beneficjentom bazarku
viewtopic.php?f=20&t=208035&p=12449678#p12449678
maczkowa pisze:Bardzo proszęOgromnych pieniędzy z tego nie będzie, ale zawsze coś. Masz miesiąc na dozbieranie do tej kwoty, więc trochę czasu jest, żeby z różnych źródeł po trochu pozyskać
No i..Talka, przyznam, że tak, jak irytowało ( i nadal trochę irytuje) Twoje "czarnowidztwo", tak tym bardziej podziwiam, że zbierasz d...w troki i działasz, działasz, działasz, znalazłaś lek, natychmiast go sprowadziłaś nie patrząc na koszty, wcześniej skontaktowałaś się z behawiorystą, szukasz informacji, szukasz pomocy i jak znajdziesz jakiekolwiek światełko idziesz za nim, by swoim buraskom pomóc.
maczkowa pisze:Talka, tak naprawdę liczy się to działanie i to, co dla kotów robisz i to jest super ważne. Dlatego na czarnowidztwo naprawdę można patrzeć z przymrużeniem okaGdyby tak nie było, nie pisałabym o tym
Kciuki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości