alessandra pisze:Koszula świetna,w nim stylu,żal wielki,że nijak nie wlezę![]()

Atta pisze:alessandra pisze:Koszula świetna,w nim stylu,żal wielki,że nijak nie wlezę![]()
Bier! Docisnę Cię osobiście

MaryLux pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Koszula świetna,w nim stylu,żal wielki,że nijak nie wlezę![]()
![]()
![]()

Atta pisze:MaryLux pisze:Książki 1 i 3
Dwie kocie. Zapisuję

mir.ka pisze:Atta pisze:MaryLux pisze:Książki 1 i 3
Dwie kocie. Zapisuję
a dla mnie pozostałą o kotach czyli nr 2

alessandra pisze:MaryLux pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Koszula świetna,w nim stylu,żal wielki,że nijak nie wlezę![]()
![]()
![]()
Trzeba by prasę drukarska nabyc
Mimo już sporej kolekcji,wmawiam sobie,że w zasadzie powinno być ich tyle ile ksiazek,a tych mało ok 2,5 tys. alessandra pisze:Atta,wiesz czym podejść nałogowcaZakładki to moja wielka słabość,bardzo dziękuję
Mimo już sporej kolekcji,wmawiam sobie,że w zasadzie powinno być ich tyle ile ksiazek,a tych mało ok 2,5 tys.

mir.ka pisze:alessandra pisze:Atta,wiesz czym podejść nałogowcaZakładki to moja wielka słabość,bardzo dziękuję
Mimo już sporej kolekcji,wmawiam sobie,że w zasadzie powinno być ich tyle ile ksiazek,a tych mało ok 2,5 tys.
ja nawet nie wiem ile mam, liczę na metry nie sztuki
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:Atta,wiesz czym podejść nałogowcaZakładki to moja wielka słabość,bardzo dziękuję
masz przelicznik, tu jest ok. 900szt.

mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:Atta,wiesz czym podejść nałogowcaZakładki to moja wielka słabość,bardzo dziękuję
masz przelicznik, tu jest ok. 900szt.
ja z powodu książek mam stare, solidne meble, te obecne chyba by takiego ciężaru nie wytrzymały
U mnie miejsca brak na takie umeblowanie, to i księgozbiór musi być ograniczany kiwi pisze:Koszula świetna i tak myślę, może się w niej nie utopię![]()
A zaryzykuję, koszulę mi dorzuć i dane do przelewu
Ma taki fason, jak i lekki materiał,że nie powinna źle wyglądać na małym rozmiarze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości