Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witam wszystkich.
Jestem po trzech dniach pracy i jakoś idzie. Najbardziej dokucza mi kręgosłup i coraz bardziej drętwieją mi dwa ostatnie palce lewej ręki ale jakoś daję radę. Dziś miałam ciężki dzień. Obudził mnie o 2 w nocy ból głowy i głowa bolała mnie cały dzień. Dopiero gdy zaczął padać śnieg zaczęło mi przechodzić choć jeszcze nie do końca. Jutro i w piątek mam środki a weekend wolny więc trochę odsapnę.
Pola czuje się dobrze choć zrobiła się bardzo namolna i gdy wracam z pracy miaukoli nieubłagalnie i dopomina się uwagi. Nie dziwię jej się bo większość dnia spędza samotnie w domu. Znalazła sobie dobrą miejscówkę na poduszce którą jej położyłam na miejscu hamaka w drapaku i tam sobie śpi przy kaloryferze.
Ewa L. pisze:No jest naprawdę super. Kupiłam go wprawdzie w zeszłym roku i przywieźli mi go w sylwestra jednak jak to ze mną jest muszę " dojrzeć " do pierwszego włączenia. Dziś właśnie nastał ten dzień. Jest bardzo prosty w obsłudze i praktycznie prowadzi człowieka za rękę .
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No jest naprawdę super. Kupiłam go wprawdzie w zeszłym roku i przywieźli mi go w sylwestra jednak jak to ze mną jest muszę " dojrzeć " do pierwszego włączenia. Dziś właśnie nastał ten dzień. Jest bardzo prosty w obsłudze i praktycznie prowadzi człowieka za rękę .
a konkretnie jaki?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No jest naprawdę super. Kupiłam go wprawdzie w zeszłym roku i przywieźli mi go w sylwestra jednak jak to ze mną jest muszę " dojrzeć " do pierwszego włączenia. Dziś właśnie nastał ten dzień. Jest bardzo prosty w obsłudze i praktycznie prowadzi człowieka za rękę .
a konkretnie jaki?
Taki :
https://www.euro.com.pl/ekspresy-cisnie ... 4-90.bhtml
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości