niech Was ominą wszelkie choróbska

Moderator: Estraven

mir.ka pisze:"moim" dziewczynom dziś zrobiłam przelew, razem z premią świąteczną
niech Was ominą wszelkie choróbska

Moze to dlatego ze zwykle jak mi się coś powoli układa
 Moze to dlatego ze zwykle jak mi się coś powoli układa   to wkrótce potem dzieje sie nagle coś złego.
 to wkrótce potem dzieje sie nagle coś złego.  Odpukać.
 Odpukać. 

A szczególnie dobrze kolorystycznie wyszła ta:
 A szczególnie dobrze kolorystycznie wyszła ta:

maczkowa pisze:trzymajcie się ciepło, niech świeta miną spokojnie, a przeczucia się nie spełnią
najbardziej Wam życzę chwili odpoczynku, może jakimś świątecznym cudem

......nie wiem chyba mnie poniosło.Nawet pomyślałam ze skoro wolne - bo przecież Swięta - to bazarek sobie mały na luzaka zrobimy.No pochrzaniło mnie totalnie do końca.
 ......nie wiem chyba mnie poniosło.Nawet pomyślałam ze skoro wolne - bo przecież Swięta - to bazarek sobie mały na luzaka zrobimy.No pochrzaniło mnie totalnie do końca.  
  bo w Wigilie jeszcze dostaliśmy Josere,6 puszek 2 worki  pelletu dla kotków i ....dla nas przyjemności - słodkości.
 bo w Wigilie jeszcze dostaliśmy Josere,6 puszek 2 worki  pelletu dla kotków i ....dla nas przyjemności - słodkości.  

No w sumie nieśliśmy
 No w sumie nieśliśmy  -a kotka migusiem zamieszkała.Przy okazji ogarneliśmy dwie inne budki tych babek -m bo one jakieś niekumate - jak im tłumacze od wieków ze tylko polarki.Pakuje szmaty, ręczniki frote jakieś szlafroki i nawet nie sprawdza ze to wszystko wilgotne potem.
  -a kotka migusiem zamieszkała.Przy okazji ogarneliśmy dwie inne budki tych babek -m bo one jakieś niekumate - jak im tłumacze od wieków ze tylko polarki.Pakuje szmaty, ręczniki frote jakieś szlafroki i nawet nie sprawdza ze to wszystko wilgotne potem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Paula05 i 76 gości