jolabuk5 pisze:Ewciu, mama chciała Ci pomóc, nie miej wyrzutów sumienia, tylko ciesz się, że masz taką kochaną mamę
Tak tylko przez to ona dzisiaj ledwo żyje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ewciu, mama chciała Ci pomóc, nie miej wyrzutów sumienia, tylko ciesz się, że masz taką kochaną mamę
Ewa L. pisze:Po niedzielnej wycieczce w poniedziałek byłam ledwo żywa i do tego wstałam z bólem głowy. Do południa nie nadawałam się do niczego więc umówiłam się z mamą , że pójdziemy na cmentarz we wtorek. Sprawdzałam w telefonie pogodę i wprawdzie miało być pochmurnie ale do +8*C. Moja mama jednak mnie nie posłuchała i nic mi nie mówiąc poszła jednak wczoraj. W sumie dobrze zrobiła bo dziś u nas od rana pada drobny rzęsisty deszcz którego miało nie być tylko szkoda , że mi nie dała wczoraj znać i biedna narobiła się. Niby teraz mycie pomnika zajmuje 5 do 10 minut i po sprawie ale trzeba to zrobić . Mam teraz wyrzuty sumienia.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Po niedzielnej wycieczce w poniedziałek byłam ledwo żywa i do tego wstałam z bólem głowy. Do południa nie nadawałam się do niczego więc umówiłam się z mamą , że pójdziemy na cmentarz we wtorek. Sprawdzałam w telefonie pogodę i wprawdzie miało być pochmurnie ale do +8*C. Moja mama jednak mnie nie posłuchała i nic mi nie mówiąc poszła jednak wczoraj. W sumie dobrze zrobiła bo dziś u nas od rana pada drobny rzęsisty deszcz którego miało nie być tylko szkoda , że mi nie dała wczoraj znać i biedna narobiła się. Niby teraz mycie pomnika zajmuje 5 do 10 minut i po sprawie ale trzeba to zrobić . Mam teraz wyrzuty sumienia.
Ewciu w Rossmanie są fajne ściereczki do mycia pomników, mycie idzie ekspresowo
PixieDixie pisze:Ewciu Wesołych Świąt!
Życzymy już dzisiaj:)
MaryLux pisze:Skojarz, kto Ci tłumaczył, gdzie masz paczkomaty
MB&Ofelia pisze:O nie nie, do bobra się stanowczo nie przyznaję, tym bardziej że Auchana w Koszałkowie nie ma. I nie wiem kto, ale musi być ktoś z większego miasta.
MB&Ofelia pisze:O nie nie, do bobra się stanowczo nie przyznaję, tym bardziej że Auchana w Koszałkowie nie ma. I nie wiem kto, ale musi być ktoś z większego miasta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości