Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Już jestem Zuniu. Miau.
Ciociu MalgWroclaw, jemy. Nawet ja![]()
Ofelko, moja Duża nie robi specjalnych zapasów, ale my kupujemy głównie przez internet, a tam jeszcze nie widać paniki![]()
Ciociu pibon, okropne takie zamknięcie sobie kluczy! Dobrze, że udało Ci się wejść przez okno!!!
Ciociu MaryLux![]()
![]()
![]()
Duża przygotowała do udzielania ślubu Lusi i Dropsowi Kitka, Timiego, Pasia i Bratu. Od sftrony stroju. A Kitek dziękuje Pasiowi za krótką instrukcję obsługi ślubu![]()
Sabcia
Chikita pisze:Moja nie kupuje miąska, a w tej chłodziarce i tak miejsca nie ma.
Chiko
Anna2016 pisze:Miau Przyjaciele![]()
Zunia-po-śniadanku

MalgWroclaw pisze:Dobrze, że zjadłaś, Zuniu. Wszyscy jedzcie. Na głodnego nie wypada iść na imprezę
Trzymajcie kciuki za Kitka
jolabuk5 pisze:Ojej, to oni mieli być w sutannach, Timi, Kitek, Pasio i Bratu? A ja ich zrobiłam jako urzędników USCNo dobra, zaraz spróbuję coś zaradzić
MalgWroclaw pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, to oni mieli być w sutannach, Timi, Kitek, Pasio i Bratu? A ja ich zrobiłam jako urzędników USCNo dobra, zaraz spróbuję coś zaradzić
Sutanna to wszak codzienny strój. Do liturgii (ekhem) ornat potrzebny.

. Timi obiecał, że cały ciężar weźmie "na klatę"
Timi da radę bo to mądry kotek i ma mądrą dużą, która mu pomoże. Pewnie, że byłoby miło, gdyby Kituś był na "podorędziu" "na wszelki wypadek"
. 

jolabuk5 pisze:Dzięki Dropsiu, to przede wszystkim zrobię Timiego!![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, misiulka, Sylwia_mewka i 15 gości