jolabuk5 pisze:Albo z przejęcia zepsuł komputer
kto go tam wie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Albo z przejęcia zepsuł komputer
isabell36 pisze:Ewcia na FB dostałam od Ciebie takie PW:
Hej Izabela, wejdziesz tutaj rozgrywka-zobacz.eu i zagłosujesz na mnie? Jesteś w stanie mi pomóc? Od razu dziękuję!
to na pewno od Ciebie ????
piszę ku przestrodze innych - według mnie to jest spam ale wolę się spytać, nie wchodziłam na podaną stronę bo tego nigdy nie robię bez potwierdzenia
Ewa L. pisze:Jestem , jestem. Chyba się trochę przeziębiłam i ostatnie dni spędziłam pod kołderką z Polą. Nie mam temperatury ale wylazło mi zimno na dziobie i kilka dni trzęsło mnie zimno.
Dziś mam wizytę online z moją panią doktor.
Ewa L. pisze:Jestem , jestem. Chyba się trochę przeziębiłam i ostatnie dni spędziłam pod kołderką z Polą. Nie mam temperatury ale wylazło mi zimno na dziobie i kilka dni trzęsło mnie zimno.
Dyktatura pisze:Ewa L. pisze:Jestem , jestem. Chyba się trochę przeziębiłam i ostatnie dni spędziłam pod kołderką z Polą. Nie mam temperatury ale wylazło mi zimno na dziobie i kilka dni trzęsło mnie zimno.
I co Ci powiedziała? Bo to, że dostałaś L4 to tego jestem pewna.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Jestem , jestem. Chyba się trochę przeziębiłam i ostatnie dni spędziłam pod kołderką z Polą. Nie mam temperatury ale wylazło mi zimno na dziobie i kilka dni trzęsło mnie zimno.
![]()
A jak się teraz czujesz, Ewciu?
Anna2016 pisze:Ewo, dużo ciepłych myśli dla Ciebie i Poluni![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot] i 21 gości